Ce se întâmplă cu mama și bunicul Luizei Melencu, chiar în prag de Sărbători. Ce au decis anchetatorii

Ce se întâmplă cu mama și bunicul Luizei Melencu, chiar în prag de Sărbători. Ce au decis anchetatorii
Ce se întâmplă cu mama și bunicul Luizei Melencu, chiar în prag de Sărbători

Mama și bunicul Luizei Melencu, prima fată răpită și abuzată de Gheorghe Dincă, au fost citați de poliție. Cei doi trebuie să se prezinte luni dimineață în fața anchetatorilor de la Caracal. De ce au fost audiați aceștia?

Mama și bunicul Luizei Melncu sunt din nou chemați la audieri

Monica Melencu, mama Luizei este chemată din nou la audieri împreună cu bunicul tinerei, Stelian Iordache. Aceștia sunt citați de către Poliția din Caracal pentru a răspunde unor întrebări venite de la procuri. Este vorba de un procuror din Craiova și de unul care face parte din structura centrală DIICOT, potrivit DCNews.

Momentan, nu știe exact despre ce fel de întrebări este vorba. Însă, familia Melencu s-a plâns recent că nu au fost informați de DIICOT cu privire la stadiul în care se află ancheta de la Caracal.

Mama Luizei Melencu, chemată din nou la audieri
Mama Luizei Melencu, chemată din nou la audieri

Au trecut deja șapte luni de când Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă, care a declarat că a omorât-o pe tânără. Cu toate acestea, anchetatorii nu au găsit nicio probă care să ateste că fata este moartă sau nu. Familia Luizei crede cu tărie că aceasta trăiește și trebuie găsită, iar în acest sens au făcut tot ce le-a stat în putință.

În ultimele zile, familia Luizei a fost la Cotroceni la o întâlnire cu un consilier al președintelui, a protestat în fața DIICOT pentru tergiversarea anchetei și a stângaciilor procurorilor. Mai mult rudele și prietenii Luizei Melencu au organizat chiar și o petrecere pentru a sărbători a 19-a aniversare a tinerei.

”Mi-e greu să cred că nu e lângă noi. Asta își dorea cel mai mult. Să sperăm că de acolo unde este face tot posibilul să scape. Dumnezeu o va ajuta! Sper ca instituțiile statului să-și facă datoria după aceste schimbări, nu numai cereri, numai funcții…Nu vrem decât să aflăm adevărul și să ne dea fata înapoi. Atât”, a declarat mama Luizei Melencu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI