Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis confirmă informația

Autor: Chivu Ana - 19:30, 27 nov. 2019

Klaus Iohannis a anunțat că a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informația de astăzi dezvăluită de DIICOT răstălmăcește mai tare cazul Caracal. Ce spune președintele despre al doilea violator?

Mama Luizei Melencu a fost chemată la Cotroceni

Klaus Iohannis a anunțat astăzi, 27 noiembrie, după ședința CSAT, că i-a cerut unui consilier să o invite pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Totul s-a petrecut după ce tot azi DIICOT a dezvăluit că Gheorghe Dincă a avut un complice. Al doilea bărbat din cazul Caracal este un vecin din sat care îl ajuta deseori la diverse munci din curte. Mai mult decât atât, el a fost prezent în platoul de la Acces Direct, la scurt timp după tragedie, declarând că este uimit de faptele lui Dincă.

După cele petrecute miercuri, 27 noiembrie, președintele României a decis că trebuie să poarte o discuție cu mama Luizei Melencu, una din fetele răpite de Dincă în Caracal. „Da, este adevărat. Am rugat un consilier prezidenţial să o primească pe doamna Melencu”, a declarat Iohannis. Întrebat dacă a fost anunțat de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism cu privire la complicele lui Dincă. Klaus Iohanis a răspuns: „Este o informație publică”.

Mama Luizei Melencu este chemată la Cotroceni. Iohannis confirmă informația
Mama Luizei Melencu este chemată la Cotroceni. Iohannis confirmă informația

Comuncatul DIICOT

„Victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA. În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate. Doresc să precizez faptul că, bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil. Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Aş dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculațiile şi anume că, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT”
Comunicat DIICOT

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI