07 feb. 2022 | 18:44

Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici ori de câte ori face sport. Ăsta da truc genial! EXCLUSIV

Monden
Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici ori de câte ori face sport. Ăsta da truc genial! EXCLUSIV
Ce se intampla cu Ilinca Vandici ori de cate ori face sport

Fără doar și poate, Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase prezentatoare Tv din showbizul autohton. Înainte să aibă propria emisiune, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” se făcea cunoscută ca Miss Bihor, apoi Miss Mamaia, ca mai apoi să participe la Model of The World România. În momentul de față Ilinca este în cea mai bună formă a ei, însă face sacrificii pentru a avea silueta ideală.

Ce sacrificii face Ilinca Vandici pentru silueta ei de vis

După o sarcină, dar și aproape 18 ani de când participa la concursurile de Miss și le și câștiga, Ilinca Vandici arată mult mai bine și are o siluetă de invidiat.

„Și eu sunt conștientă de acest lucru, acum îmi înțeleg corpul, am înțeles care sunt lucrurile care mi se potrivesc inclusiv în materie de make-up. Am ajuns la un make-up care mi se potrivește, este fresh, natural.

În tinerețe era alt stil care nu mi se potrivea neapărat, dar mă adaptam și eu vremurilor respective. O schimbare se poate face și doar din machiaj, ceea ce pentru mine este fabulos și sunt extrem de încântată că am trecut prin tot felul de schimbări ușor de realizat”, ne-a mărturisit Ilinca Vandici.

Antrenamente intense la sală

Totuși, nu doar make-up-ul și hainele atent alese o fac pe Ilinca Vandici să aibă o imagine fără cusur, ci și orele de antrenamente intense pe care le face la sală, antrenamente la care nu renunță decât în vacanțele scurte.

„Sportul este o stare, un mindset, ceva ce chiar dacă nu iubești din adâncul ființei tale, în momentul în care îi vezi beneficiile nu mai poți renunța. Cumva asta se întâmplă și în ceea ce mă privește, sportul este parte din viața mea, la fel cum este și stilul de viață sănătos. Nu mă simt bine dacă nu fac sport.

Merg la sală de trei ori pe săptămână, nu zilnic, dar am deja 10 ani de când practic antrenamente constant la sală. Am început să fac sport când aveam 7 ani și toată viața am făcut sport, cu mici pauze. Mișcarea mă ajută să descarc mult din energia negativă pe care o acumulez, dar fac sport și pentru beneficiile de ordin fizic.

Sunt conștientă de acest beneficiu acum după ce am născut, pentru că am realizat că s-a schimbat corpul meu. Dacă acum nu am un stil de viață sănătos, se vede imediat. Pentru a putea să mă mențin într-o stare fizică foarte bună trebuie să fac sport și să am un regim de viață cât mai sănătos”, ne-a mai declarat Ilinca Vandici.

Ce va face cu toate ținutele de la „Bravo, ai stil!”

Toate aceste lucruri au transformat-o pe Ilinca Vandici nu doar în una dintre cele mai apreciate vedete autohtone, dar și un model pentru tinere, care visează la un „pachet complet” ca al vedetei TV.

De la păr, siluetă, make-up, până la haine, multe adolescente din ziua de azi o găsesc ca sursă de inspirație, astfel că nu puține sunt mesajele pe care Ilinca le primește, în care este întrebată ce va face cu toate hainele pe care le-a purtat pe micul ecran și dacă nu va exista un „shop my closet” acum după terminarea celui de-al 7-lea sezon „Bravo, ai stil”.

„Hainele pe care le-am purtat în emisiune nu sunt ale mele, nu îmi rămân și nu le duc acasă. Sunt de la designeri, sunt haine prototip făcute special pentru a fi purtate de către vedete, modele, pentru shootinguri. Am avut și anumite ținute pe care le-am făcut special pentru anumite gale și acelea mi-au rămas.

Toate celelalte au fost trimise înapoi. Îmi plac hainele, îmi place moda, am achiziționat de-a lungul timpului foarte multe piese, dar nu le-aș vinde neapărat acum, nu este cazul. În fiecare toamnă și primăvară fac ordine în dressing, îl las să respire și dăruiesc tot ceea ce nu mai port”, ne-a mai povestit Ilinca Vandici.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro