Ce vrea să facă Ilinca Vandici după „Bravo, ai stil!”. Unde nu va lucra niciodată (exclusiv)

Ce vrea să facă Ilinca Vandici după „Bravo, ai stil!”. Unde nu va lucra niciodată (exclusiv)
Ilianca Vandici, mărturii transparente despre cariera sa

Ilinca Vandici a vorbit despre viitorul ei în televiziune după ‘Bravo, ai stil!’. Emisiunea cu și despre modă de la Kanal D este cu siguranță cel mai mare și drag proiect în care a fost implicată prezentatoare de TV până acum. Șatena a venit cu câteva mărturii despre ce s-ar putea întâmpla în cariera sa. Unde nu va lucra niciodată? Fanii nu s-au gândit că și-ar fi pus această problemă.

Unde nu va lucra niciodată Ilinca Vandici?

Marea finală de la emisiunea ‘Bravo, ai stil’ se apropie cu pași repezi. Fanii show-ului de modă așteaptă cu mare nerăbdare să vadă cine este cea mai stilată vedetă de anul acesta.

Ilinca Vandici aduce câteva mărturii despre emoțiile care urmează să vină, dar vorbește transparent și despre cariera sa. Șatena susține că o cuprind aceleași gânduri chiar și după 7 sezoane de ‘Bravo, ai stil’, cu toate astea crede că trăirile din această perioadă sunt constructive.

„Fără emoție nu aș putea face ceea ce fac. Dar emoțiile sunt constructive, îmi dau puseul de adrenalină de care am nevoie, astfel încât mintea să fie extrem de ageră, ochii deschiși și urechile ascuțite.

Va fi o finală, cu siguranță, plină de emoție și tensiune, dar și frumoasă, cu momente extraordinare, ținute inspiraționale și un spectacol de zile mari pentru telespectatorii noștri”, a declarat moderatoarea emisiunii, pentru impact.ro.

Vrea să se reinveteze în acest an

Moderatoarea se află la cârma proiectului de aproape 8 ani, dar mărturisește că se simtă pregătită și pentru alte provocări de pe micul ecran și din online. Ea a dezvăluit fanilor că anul 2022 este clar anul în care vrea să se reinventeze și să vină în fața fanilor cu un alt gen de conținut.

„Voi încerca să canalizez energia pe partea de online, pentru proiectele pe care le am în acest mediu, să mă focusez pe ele. Am în minte deja câteva lucruri pe care vreau să le fac și care îmi vor umple sufletul de bucurie. Sper să fie și pe placul celor care mă urmăresc”, a mai detaliat aceasta.

„Nu mă văd în acest moment la…”

Ilinca este de mulți ani în vizorul publicului, iar în timpul acesta s-a avântat în multe în acest domeniu. Cu toate astea, ar spune ‘pas’ rolului de prezentatoare de știri.

„Cred că de-a lungul celor 17 ani de carieră am încercat câte puțin din toate. Am fost la cârma multor proiecte diferite care mi-au plăcut foarte mult și le-am făcut față cu brio.

Sunt genul de moderator care se mulează foarte bine pe ceea ce are de făcut, îmi este ușor să îmbrățișez orice proiect. Nu mă văd în acest moment la pupitrul știrilor. Încă mai am multe de spus în domeniul divertismentului și nu cred că este momentul să fac o astfel de mutare către pupitrul știrilor”, a mai declarat Vandici.