Ianis Hagi, fabulos în Scoția: ‘Visul meu a devenit realitate’. Gluma care a devenit virală

Ianis Hagi, fabulos în Scoția: ‘Visul meu a devenit realitate’. Gluma care a devenit virală
Ianis Hagi, fabulos in Scotia

Ianis Hagi, în vârstă de 22 de ani, a marcat golul cu care echipa Rangers a câștigat ultima etapă din Scoția, cu scorul de 1-0 în fața celor de la Hiberninan. Fiul lui Gică Hagi a făcut și o postare pe contul de Facebook, în care a presărat și o glumă, care a devenit virală.

Ianis Hagi, fabulos în Scoția

După acest meci victorios, Ianis Hagi a scris pe Facebook.

”Am visat mereu să joc în ziua boxului. 3 puncte și un gol, mi-au făcut visul să devină realitate și mai bine 💙
P.S. genunchii mei sunt bine”, au fost vorbele fiului lui Gheorghe Hagi.

Și da, ”genunchii” lui sunt ”bine”, asta după ce Ianis Hagi s-a împiedicat pe teren și a căzut, deoarece iarba nu era alunecoasă, așa cum este, de obicei, în Marea Britanie. După golul dat, acesta a vrut să celebreze într-un stil clasic, așa cum mai procedează fotbaliștii, însă Ianis s-a împiedicat în genunchi și a căzut, spre amuzamentul mai multor fani. Gluma a devenit rapid virală pe internet, în timpul meciului din Scoția, dar și în această seară.

De menționat este că pentru mijlocașul român, acesta a fost al doilea meci consecutiv în care înscrie, după meciul cu St. Johnstone. Astfel că după această victorie, echipa Rangers a ajuns la 56 de puncte, fiind pe primul loc în campionatul Scoției, la 19 puncte de rivala sa, Celtic.

Ce a spus Steven Gerrard despre Ianis Hagi

La final, managerul Steven Gerrard a făcut și comentarii vizavi de prestația elevilor săi, având numai cuvinte de laudă la adresa internaționalului român.

Ianis a primit oportunitatea de a reveni în echipă și a profitat de ea. Sunt din nou foarte mulțumit cu prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr și se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape.

A fost un meci greu. Știam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine. Este o victorie importantă. Am învins o echipă bună. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie.Sunt încântat de echipă și de organizare, de implicarea jucătorilor”, a spus Steven Gerrard.

De altfel, Steven Gerrard a mai explicat și calitățile pe care le apreciază la Ianis Hagi și motivul pentru care a ales să-l trimită din nou printre titulari.

Ianis este genul de jucător care își asumă șutul, care nu are probleme în a produce ocazii, fie prin șuturi, fie prin pase, iar asta apreciez la el.

A jucat excelent contra lui Motherwell. A intrat și a schimbat jocul, arătând calitate și inteligență. Din nou, azi, a avut o prestație solidă. Cred că obosise puțin, așa că va trebui să-l monitorizăm în următoarele zile, însă este de înțeles”, a afirmat Gerrard.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI