Ce se întâmplă cu hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar. Fostul edil e plin de nervi

Ce se întâmplă cu hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar. Fostul edil e plin de nervi
Hotelul lui Radu Mazăre se închide

Afacerile lui Radu Mazăre au de suferit de pe urma pandemiei. Omul de afaceri are un hotel în Madagascar. Ce se întâmplă cu resortul fostului primar?

Radu Mazăre, probleme în afaceri

Radu Mazăre are parte de pierderi imense. Hotelul din Madagascar al afaceristului nu mai produce bani din cauza pandemiei. Fostul edil al Constanței a investit sume foarte mari de bani în hotelul de la marginea oceanului, situat în Madagascar. Acesta a rămas închis timp de câteva luni, iar asta nu este tocmai pe placul fostului primar.

Investiția pe care a făcut-o Radu Mazăre în hotelul său din Madagascar este în valoare de aproximativ 13 milioane de euro. Suma  a fost investita în resortul Mantasaly, incluzând terenul pe care acesta a fost construit și care a fost concesionat pe termen lung. Mazăre a mai investit și într-o piscină imensă, un restaurant și o sală de forță. Banii urmau sa fie recuperați din închirierea spațiului, pentru turiști.

Însă, din luna martie a anului trecut de când când aici s-a declarat stare de urgență toate hotelurile și restaurantele au fost închise. La vremea respectiva, iubita lui Radu Mazăre a fost cea care a anunțat închiderea hotelului, al cărui manager este chiar tânăra Roxana Mihalache.

”În fața amenințării pandemiei COVID-19 și în interesul oaspeților precum și a comunității locale, Mantasaly Resort va rămâne închis pe termen nelimitat. Hotelul își suspendă activitatea. Resortul va fi închis, la fel și restaurantul precum și activitățile sportive acvatice. Dacă ați rezervat în perioada suspendării, vă vom restitui banii. Așteptăm cu nerăbdare să vă reprimim la Mantasaly atunci când împrejurările vor fi prielnice. Este o situație fără precedent pentru toată lumea”, anunța Roxana Mihalache printr-un comunicat postat pe pagina de internet a hotelului.

Madagascar o destinație apreciată de numeroși turiști din întreaga lume. Însă, de la apariția pandemiei insula nu a putut fi vizitată, numărul turiștilor fiind redus drastic. Cel mai mult au avut de pierdut proprietarii de hoteluri, turismul fiind profund afectat. În prezent, în Madagascar turismul a fost reluat, dar cei care intră în țară trebuie să prezinte un test negativ la coronavirus.