Ce se întâmplă cu Eugen Stan, polițistul pedofil care a șocat o țară întreagă. Soția a luat decizia tranșantă

Ce se întâmplă cu Eugen Stan, polițistul pedofil care a șocat o țară întreagă. Soția a luat decizia tranșantă
Eugen Stan, polițistul-pedofil

Soția polițistului pedofil, Eugen Stan, care a agresat doi copii într-un lift, încearcă, de mai bine de 5 ani, să obțină divorțul de soțul său. Femeia se simte prizoniera unei căsnicii compromise, după aproximativ 22 de ani în care i-a fost alături.

Ce se întamplă cu căsnicia lui Eugen Stan, polițistul pedofil?

Ea a cerut desfacerea căsniciei în anul 2015, dar dosarul de divorț a fost suspendat. Femeia nu renuntă însă și a solicitat repunerea pe rol a dosarului de divorț, instanței de judecată. Magistrații au luat hotărârea de-al cita pe fostul polițist la penitenciarul în care este închis. Primul termen al divorțul este stabilit chiar înainte de Paște, conform cancan.ro.

Eugen Stan a devenit angajat al Jandarmeriei prin intermediul tatălui fostei lui soții. Colegii de breaslă susțin că Stan ar fi întâmpinat probleme la testele psihologice, dar  într-un final, a reușit să le treacă şi să fie angajat. Tot fostul socru la ajutat pe acesta să fie mutat de la Jandarmerie la Brigada de Poliţie Rutieră, obținând, în august 2010, postul de şofer.

Lovitură pentru fosta soție

Vestea că Stan a fost cel mai căutat om din Capitală, pentru abuz asupra unor minori, a șocat-o chiar și pe fosta soție, care s-a declarat rușinată de faptele greu de imaginat ale fostului partener.

„El si-a găsit pe altcineva, nu o cunosc pe persoana respectivă. M-a şocat, la fel şi pe fiica mea. A păstrat legătura cu fata noastră, dar mai puţin. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine. Are un singur copil, pe fiica noastră, de 22 de ani”, a declarat fosta nevastă a lui Eugen Stan.

Reamintim că fostul polițist a agresat doi copii, o fată și un băiat, într-un lift din sectorul 6 al Capitalei. Camerele de supraveghere din lift au surprins momentele dramatice.

Poza cu Eugen Stan și minora agresată în lift
Poză cu Eugen Stan și minora agresată în lift

Bărbatul în vârstă de 47 de ani lucra ca șofer a Brigada Rutieră. Tatăl copiilor agresaţi de Stan se afla la serviciu, iar mama lor era internată în spital, astfel încât micuții au fost lăsaţi în grija naşei lor. Până să îl prindă pe făptaș, poliţiştii au audiat şapte persoane dar nu au reținut pe nimeni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI