Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Câștigă peste 10.000 de euro lunar

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Câștigă peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai îndrăgite. Însă cea mai apreciată și populară celebritate are o emisiune de mari audiențe și câștigă și o sumă frumușică. Despre cine este vorba?

Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri

Emisiunea Teo Show difuzată pe postul de televiziune Kanal D se bucură de un real succes, prin urmare și audiențele foarte mari. Bineînțeles, și salariul lui Teo Trandafir este me măsură. Deși ea nu a dezvăluit niciodată adevăratul ei câștig salarial, informația cu suma încasată lunar de moderatoare a fost dezvăluită în presă. Potrivit ultimelor informații vehiculate printre jurnaliștii postului de televiziune Kanal D, Teo Trandafor, mdoeratoarea emisiunii Teo Show ar câștiga lunar 20.000 de euro.

„Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa sa fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!’, a declarat Teo Trandafir pentru VIP24.

Teo Trandafir a ajuns să câștige un salariul bănos de la Kanal D
Teo Trandafir a ajuns să câștige un salariul bănos de la Kanal D

Emisiunea prezentată de Teo Trandafir este prima în clasamentul audiențelor, fiind una din cele mai urmărite emisiuni pe care Kanal D le produce și le difuzează, potrivit ciao.ro.

“În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul. Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a mai spus Teo Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI