Mircea Badea, mesaj ciudat despre mielul de Paște. Ce a spus la Antena 3

Mircea Badea, mesaj ciudat despre mielul de Paște. Ce a spus la Antena 3
Mircea Badea, mesaj ciudat despre mielul de Paste

În acest an, creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele în data de 2 mai. Pentru că gospodinele și gospodarii din toate colțurile țării se pregătesc temeinic pentru sărbătorile pascale și masa festivă din duminica Învierii Domnului, Mircea Badea a dezvăluit care este cel mai bun truc atunci când cumpărăm mielul de Paște. Ce a mărturisit vedeta de la Antena 3. 

Mircea Badea, mesaj ciudat despre mielul de Paște

Paștele ortodox se apropie cu pași rapizi, iar cu Mircea Badea nu putea rata ocazia de a face una dintre renumitele sale glume, prezentatorul TV de la Antena 3 fiind recunoscut pentru simțul său dezvoltat al umorului. Moderatorul emsiunii „În gura presei” le-a dezvăluit românilor, în dulcele-i stil caracteristic, care este metoda ideală de a alege mielul de Paște.

Conform studiilor de piață, peste 80% dintre români cheltuie în jur de 300 de lei pe produse din carne de miel în apropierea sărbătorilor pascale, iar 40% dintre cetățenii României asociază masa festivă de Paște cu timp de calitate petrecut în sânul familiei.

„Mai realist decât rețetele acestea foarte fonflite la noi la români este un articol în care ne învăța un expert, un specialist, cred că șeful de la Protecția Consumatorului, cum să alegem mielul. Și un criteriu, foarte important, zice să nu cumpărăm din portbagajul unei mașini. Cumpărați-l dintr-o vitrină frigoriică.

Și când îl cumpărați, zice, să vă uitați cu mare atenție dacă are copite – ar fi bine să aibă, și să nu aibă canini, dacă înțelegi ce vreau să spun. Adică să nu vorbească limbi străine: ham!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea, reacție incredibilă despre Jador

Ziua și ironia la Mircea Badea. Iubitul lui Carmen Brumă a analizat cu atenție videoclipul controversat al Loredanei, în care apar ca invitați 10 dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. Ce a spus moderatorul de la „În gura presei” despre Jador, fostul concurent de la Survivor:

„Împreună cu domnul Radu Tudor, aseară, am mai văzut niște aspecte care pot scăpa unui ochi neavizat, cum ar fi, de exemplu, domnul acela musculos, ca domnul Iohannis la vaccin – nu pot, totuși, să nu fac această comparație, deși mi-am propus să nu o mai fac. Pe domnul acela musculos cred că îl cheamă ca pe un parfum: Jador. Dânsul este dezbrăcat, e la bustul gol, și se uită în patru oglinzi mici. Ai observat asta? Nu se uită într-o oglindă mare. Putem vorbi și despre numerologie, sună-l pe domnul Voropchievici.

Nu știu ce înseamnă cifra 4, dar cred că am înțeles de ce nu era o oglindă mare. Pentru că acolo clar a fost cineva care s-a gândit ‘băi, nu-i punem o oglindă mare lu’ omul ăsta! Îi punem mai multe oglinzi mici, ca să zic așa. Întrebare: de ce? Uite, când apare dânsul la bustul gol și se uită în oglinzi mici (…) Domnule, patru oglinzi mici, de ce?  Pentru că fiecare reflectă câte un aspect dintr-o personalitate complexă. Înțelegi? Așa, o oglindă mare se uită omul frontal în ea: ‘uite-mă pe mine’. Patru oglinzi mici: aspecte, complexitate, ați înțeles?”, a glumit Mircea Badea la Antena 3.

Urmăriți Playtech.ro și pe