Ce se întâmplă cu biletele pentru concertul lui Armin Van Buuren. Când va fi concertul anulat de la finalul lunii

Ce se întâmplă cu biletele pentru concertul lui Armin Van Buuren. Când va fi concertul anulat de la finalul lunii
Ce se intampla cu biletele pentru concertul lui Armin Van Buuren. Cand va fi concertul anulat de la finalul lunii

Informație de ultimă oră despre marele concert al lui Armin van Buuren din 25 septembrie 2021. Artistul a făcut un anunț trist, ce vine ca o lovitură pentru milioanele de fani. Când va fi concertul anulat de la finalul lunii.

Armin van Buuren, veste pentru milioanele de fani

Armin van Buuren a anunțat că nu mai vine la București, pe 25 septembrie, pentru concertul ce urma să-l susțină în fața iubitorilor de muzică electronică. Din cauza numărului tot mai mare și în continuă creștere al cazurilor noi de Covid, celebrul DJ și-a anulat programul muzical ce urma să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie.

În aceste condiții, Armin van Buuren a anunțat reprogramarea concertului său din Piața Victoriei pentru 24 septembrie 2022. Biletele din acest an vor fi valabile la spectacolul de anul viitor, a precizat artistul.

Artistul olandez venea sâmbăta viitoare, 25 septembrie, în România, pentru a participa la prima ediție a evenimentului Sound of Bucharest. Din păcate pentru milioanele de fani, spectacolul pe care Armin van Buuren urma să îl susțină în București, în cadrul festivalului Sound of Bucharest, a fost amânat pentru 24 septembrie 2022. Vestea tristă a fost dată chiar de celebrul DJ pe pagina de Facebook.

Mesajul postat de celebrul Dj pe internet

DJ-ul olandez a transmis că îi pare rău de situaţia creată de Covid, dar aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu fanii români anul viitor, pe 24 septembrie.

„România, eram atât de aproape să dansăm împreună la cel mai mare spectacol solo al meu. Mi se rupe sufletul că acum, din cauza situației de covid-19, nu avem de ales decât să amânăm spectacolul până la 24 septembrie 2022…Vă promit că anul viitor veți asista la un spectacol de care vă veți aminti mereu”, a anunțat Armin van Buuren pe internet.

Organizatorii au luat decizia de a anula concertul din 25 septembrie din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, pe fondul creşterii accentuate a numărului de infectări cu Sars-CoV-2.

Ce restricții anunță CMBSU

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis, printr-o hotărâre, să impună anumite restricții referitoare la condițiile de participare la evenimente publice și private, din cauza creșterii ratei de incidență la peste doi la mia de locuitori.

„Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CMBSU anunțată sâmbătă, 18 septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI