Ce se întâmplă cu Andreea Bălan după divorț. Chiar ea a declarat asta despre noua ei relație

Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze în urmă cu ceva timp, iar, potrivit spuselor artistei, între ei nu ar mai exista cale de împăcare. Se gândește blondina la o nouă iubire? Răspunsul la întrebarea arzătoare adresată în repetate rânduri de fani, în cele ce urmează.

Ce spune Andreea Bălan despre un nou iubi

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu de mai bine de patru luni, iar în aceste momente dificile cântăreața a ales să se concentreze pe cele două fiice pe care le are cu actorul: Clara și Ella. Chiar dacă a suferit o altă dezamăgire în dragoste, aceasta a mărturisit că încă mai crede în dragoste și are certitudinea că în viitor o să iubească și o să fie iubită din nou.

„Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani“, a povestit vedeta.

Cântăreața face terapie de opt ani

Spre deosebire de ea, fostul soț nu a avut o problemă în a se afișa cu diverse domnișoare.

Întrebată de o fană cum reușește să facă fața problemelor având în continuare zâmbetul pe buze, vedeta a mărturisit cu sinceritate că nu îi este deloc ușor, dar alege să vadă binele din toate lucrurile.

Andreea Bălan și Burcea nu mai formează un cuplu de mai bine de patru luni și urmează să divorțeze
Andreea Bălan și Burcea nu mai formează un cuplu de mai bine de patru luni și urmează să divorțeze

„Am mai făcut un vlog în care am povestit cum gândesc, că mereu văd partea plină a paharului. Nu este ușor, este foarte greu. Sunt zile și zile, dar este foarte important ca atunci când te trezești dimineața, să te gândești că ești sănătos, sănătoasă, ai copiii sănătoși. Asta este tot ce contează. Apoi, toate greutățile trebuie luate pas cu pas. Și, foarte important, să nu ne lamentăm și să nu ne victimizăm, pentru că orice lucru greu trece“.

– Andreea Bălan 

Totodată, aceasta i-a îndemnat pe fani să aibă curaj să meargă la terapie, mai ales dacă simt că nu pot face față singuri anumitor situații. Fosta parteneră a lui George Burcea a recunoscut că și ea face acest lucru de opt ani de zile, din cauza problemelor cu tatăl ei, din copilarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI