Ce face, de fapt, Andreea Bălan când vine George Burcea în vizită. A recunoscut public

Ce face Andreea Bălan atunci când George Burcea vine în vizită la fetițele sale?

Andreea Bălan devine și ea mai transparentă și vorbește despre relația de acum cu George Burcea. Cum decurge o vizită normală și ce a recunoscut că face artista atunci când tatăl micuțelor lor vrea să le vadă?

Ce face Andreea Bălan când vine George Burcea în vizită?

Căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea a trecut rapid de la una de basm la ceva ce abia au putut crede. Andreea a fost clar copleșită de stadiu în care a ajuns mariajul ei, iar Burcea a decis să trateze extrem de transparent toată situația. Din păcate, deși și-au oferit câteva șanse, povestea lor de dragostea nu avea cum să mai continue, așa că au decis să divorțeze de comun acord, în urma unui șir de evenimente care a șocat pe toată lumea.

Cei doi se pare că își reclădesc o relație care să le ajute pe fetițele pe care le au împreună să crească frumos, așa că se comportă decent și se respectă la fiecare vizită. Cu toate astea, în cadrul unui clip de pe canalul său de YouTube, Andreea continuă încă să-i aducă reproșuri fostului soț. Întrebată de un fan cum decurg lucrurile și dacă există șanse de împăcare, solista a spus că nu se poate rezolva nimic și că important este ca George să-și îndeplinească rolul de tată…pe cât se poate. Este clar că timpul scurt pe care micuțele îl petrec alături de tatăl lor o nemulțumește.

„Fiecare să-și îndeplinească rolul”

„E foarte important pentru mine ca ele să aibă timpul ocupat cu cât ai multe activități, mai ales în timpul ăsta de tranziție, iar atunci când vine tati să aibă strict timpul lor cu tati. M-ați mai întrebat ce fac eu atunci când vine tati. Păi…când vine el mă bucur și eu de timpul meu cu mine, cred că așa fac foarte multe mame când vine timpul vizitei tatei. Mulți m-ați mai întrebat dacă e posibil să ne împăcăm. Nu se mai poate rezolva mai nimic, nu cred că vom mai putea să fim ca înainte. Acum e important ca fiecare să-și îndeplinească rolul. Eu de mamă și el, cât de poate, de tată”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI