Ce se întâmplă chiar acum cu Elena Ionescu de la Survivor. De ce a vorbit cu Jador

Ce se întâmplă chiar acum cu Elena Ionescu de la Survivor. De ce a vorbit cu Jador
Legătura dintre Elena Ionescu și Jador. Ce au vorbit cei doi artiști?

Fanii unor vedete extrem de cunoscute de la noi sunt surprinse de atitudinea și gestul Elenei Ionescu. De ce a vorbit aceasta cu Jador? Cântăreața a fost asaltată de fanii Survivor România pentru ceea ce a făcut.

Legătura dintre Elenei Ionescu de la Survivor și Jador. De ce au vorbit artiștii?

Elena Ionescu a fost asaltată de concurenții din sezonul cu numărul 2 pentru câteva ponturi și idei de strategie pentru a putea face față emisiunii care este extrem de strictă. Cântăreața a fost căutată de mai multe persoane publice care au acceptat provocarea Kanal D în sezonul 2 al emisiunii care se filmează în Republica Dominicană. Acestea au vrut să știe care sunt condițiile de care vor avea parte în emisiune, dar și câteva ponturi ca să facă față cu brio luptelor individuale, conform ciao.ro.

Amintim că după cinci luni de luptă aprigă solista ex-Mandinga a fost cea care a pus mâna pe marele premiu și pe trofeul mult dorit al show-ului de aventură. Printre cei care se pregătesc spiritual pentru experiențele ce au să-i întâmpine sunt: Jador, Culiță, Costi Ioniță, Amna, Alexandra Stan, Cătălin Moroșanu. “Elena este nerăbdătoare să înceapă sezonul 2 Survivor, nu vrea să rateze nicio emisiune.

Va retrăi clipele alături de noii concurenți. O parte din ei, cum ar fi Jador sau Culita, ar fi întrebat-o deja dacă show-ul este atât de greu, dacă într-adevăr au fost mulți concurenți care s-au accidentat la probele sportive, care sunt condițiile în care stau, în care dorm, unde se spală și ce mănâncă. Ea le-a spus că mâncarea este puțină, condițiile sunt grele, iar probele sportive grele. Greu este și dorul de casă, de familie”, susțin surse din anturajul solistei.

„Ea crede că nu vor rezista mult, maximum 2-3 săptămâni”

„Ea crede că Jador și Culiță nu rezistă prea mult pentru că sunt învățați cu altfel de vieți, să spunem așa. Ea crede că vor rezista maximum 2-3 săptămâni. Pe lângă acestea, lipsa hranei, adică mâncarea puțină, îți dă o stare de nervozitate continuă… ies discuții între concurenți, certuri, lucru care îngreunează și mai mult situația. Elena mai are și acum dureri de articulații de la accidentările din emisiune, de la faptul că și-a forțat organismul la maximum. Spune că de data această se va uita din pat la emisiune și-și va aminti ce a trăit și ea în primul sezon”
Surse din anturajul artistei (Sursa: ciao.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI