Ce se întâmplă azi cu dinamovistul Cosmin Pașcovici, la nici doi ani după moartea fiului său: ”Lumea te uită!”

Fiul fostului jucător de la Dinamo București a decedat cu nici doi ani în urmă. Denis a suferit mai multe intervenții, însă a sfârșit la vârsta de doar 14 ani, fiind răpus de un atac cerebral. Băiatul lui Cosmin Pașcovici trecuse prin zeci de operații și s-a luptat aproape mereu cu boala. În luna octombrie din 2018, băiatul a fost răpus de un episod al maladiei de care suferea. Medicii nu l-au mai putut resuscita, din păcate, pe Denis, iar fotbalistul originar din Suceava a suferit cumplit, la o asemenea pierdere.

Ce se întâmplă cu dinamovistul Cosmin Pașcovici, la nici doi ani după moartea fiului său

Fostul fotbalist al Dinamo București a fost greu încercat de soartă, iar cu nici doi ani în urmă a experimentat tragica pierdere a unui copil. Denis a decedat din pricina bolii de care suferea, pe data de 11 octombrie 2018. Aflat în prezent în Constanța, Cosmin Pașcovici a povestit cum i-a afectat tragedia familia. Jucătorul a activat ultima dată în echipa Farul Constanța și a încercat să își reclădească viața, alături de cei dragi, în memoria lui Denis.

Ce se întâmplă azi cu dinamovistul Cosmin Pașcovici, la nici doi ani după moartea fiului său: ”Lumea te uită!”
Denis, fiul lui Cosmin Pașcovici, a decedat la doar 14 ani, fiind răpus de un atac cerebral

“Am încercat să revenim într-o zonă de normalitate a vieţii. E foarte greu, vă daţi seama, dar nu avem altă cale. La nivel psihic e cel mai complicat. Fetiţa mea, Ema, a mai crescut acum, are 5 ani şi deja pune întrebări amănunţite. Nu conştientizează ce înseamnă a muri. La înmormântarea lui Denis nu am luat-o, dar apoi a fost la câteva evenimente de acest gen, la alte persoane apropiate familiei, dar nu înţelege exact ce presupune trecerea aceasta. O singură dată i-am zis că Denis a plecat şi nu mai vine nicioată şi nu am mai putut să o opresc din plâns”, a mărturisit Cosmin Paşcovici, potrivit ProSport.

”Lumea te uită!”

Moartea lui Denis a afectat-o cel mai mult pe soția fostului fotbalist de la Dinamo. Ionela Adina Paşcovici a suferit enorm și în toți anii în care micuțul a fost bolnav, i-a fost ca o asistentă medicală personală copilului ei.

„Soţiei mele i-a fost extrem de dificil. Încearcă şi ea să ducă o viaţă normală. A făcut cursuri de asistentă medicală ca să îl poată îngriji pe Denis şi acum, recent, a terminat cele 500 de ore de voluntariat de care avea nevoie pentru a putea intra în sistem. Sperăm să găsească un loc de muncă decent. Vă daţi seama că e greu financiar, dar mergem înainte. Eu am primit acum o grupă de copii şi juniori la Farul, voi fi antrenorul lor. Am fost sprijinit de câteva persoane, atunci când s-a întâmplat nenorocirea au existat mesaje, telefoane, le-am apreciat ca atare. În general, însă, pot spune că lumea te uită, când nu mai eşti sus. Când eşti fotbalist şi eşti bun, toţi sunt lângă tine. Asta e viaţa”, a mai povestit fostul jucător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI