Dramă în familia lui Denis Alibec, după ce sora fotbalistului a murit. Tragedia care le-a schimbat viața

Autor: Andrei Simion - 15:10, 22 ian. 2020
Dramă în familia lui Denis Alibec, după ce sora fotbalistului a murit

Familia lui Denis Alibec a trecut printr-o mare dramă în momentul în care sora fotbalistului s-a stins din viață, la o vârstă fragedă. Acest lucru s-a întâmplat înainte ca Denis să se fi născut, astfel că venirea lui pe lume a fost o alinare pentru părinții lui.

Dramă în familia lui Denis Alibec, după ce sora fotbalistului a murit

Denis Alibec a avut o soră care a încetat din viață înainte de venirea lui pe lume. Din nefericire, părinții fotbalistului au divorțat când el avea vârsta de 6 ani. A rămas în grija mamei, care s-a asigurat că lui Denis nu îi lipsește nimic.

„Gevrim, tatăl lui Denis, și doamna Emilia au mai avut o fetiță înainte, care din păcate a murit când era foarte mică. Apoi a venit pe lume Denis… Când băiatul avea numai 6 ani, părinții au decis să se separe. Mama lui Denis e o femeie deosebită, care a știut să-l aibă în grijă, dovadă ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai știu perea multe”, a declarat Stelică Damasaru, fostul antrenor al tatălui lui Denis Alibec.

Denis Alibesc este în prezent fotbalistul Astrei Giurgiu, echipă pentru care a jucat 130 de meciuri și a marcat 57 de goluri. Atacantul de 29 de ani a mai jucat la Inter Milan, Bologna, Mechelen, Farul Constanța, Viitorul Constanța și FCSB. A jucat în total 279 de paride și a marcat 101 goluri. La echipa națională are 10 selecții și un singur gol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI