Ce se întâmplă acum după scandalul ‘Sex la ATI’. Decizia neașteptată (exclusiv)

Ce se întâmplă acum după scandalul ‘Sex la ATI’. Decizia neașteptată (exclusiv)
S-a decis ce se întâmplă cu asistenta şi medicul din scandalul "Sex la ATI"

În urmă cu două săptămână, cazul cu o asistentă şi un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Targu-Jiu care ar fi întreţinut relaţii intime în timpul gărzilor făcea înconjurul României. Decizia comisiei de disciplină a luat decizia neaşteptată. Ce se întâmplă acum după scandalul “Sex la ATI”?!

Ce spune consiliul etic despre scandalul “Sex la ATI”

După două săptămâni în care o comisie de disciplină a analizat mărturiile angajaţilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Targu-Jiu, dar şi imaginile surprinse de camerele video din instituţie, consiliul etic a unităţii medicale a ajuns la o concluzie. Raportul a fost finalizat chiar astăzi, 27 noiembrie, scriu cei de la Impact.ro.

Decizia în scandalul “Sex la ATI” este una total neaşteptată. Mai exact, conform managerului Dumitru Vienescu, nu se poate vorbi despre un caz “concret de întreţinere a unor relaţii intime în incinta spitalului”. Cu alte cuvinte, asistenta şi medicul nu vor suporta niciun fel de consecinţe. Mai mult, punctul de vedere va fi publicat cât mai curând şi pe site-ul instituţiei.

Cum reclamaţia a fost una anonimă, cei doi acuzaţi au refuzat să răspundă la întrebările legate de acest subiect şi au apelat la serviciile unui avocat pentru a media siuatia.

‘‘Personal, refuz să cred că lucrul incriminat ar fi avut loc‘‘, a mai explicat Dumitru Vienescu.

Managerul spitalului a mai dezvăluit că medicul acuzat este căsătorit şi a fost detaşat la unitatea medicală din Targu-Jiu până la mijlocul lunii decembrie.

De la ce a pornit scandalul?!

În urmă cu două săptămâni, unitatea sanitară primea pe adresa de e-mail o sesizare anonimă conform căreia o asistentă medicală care lucra în spital de aproape cinci ani şi un medic de la Terapie Intensivă din zona COVID-19 ar fi întreţinut relaţii intime în timpul gărzilor, în luna octombrie. Drept urmare, a fost formată o comisie de anchetă pentru a verifica dacă informaţiile sunt sau nu reale.

“Am fost sesizați pe adresa oficială a spitalului. A spus despre acest scandal sexual, că ar fi mâncat într-un cabinet împreună, că ar fi comandat anumite feluri de mâncare, de la o anumită firmă. Nu știu dacă s-a întâmplat sau nu. Comisia va stabili dacă s-a întâmplat sau nu. Eu refuz să cred că s-a întâmplat așa ceva. Dânsul face gărzi la Spitalul Județean.

Când e medic de gardă, e un singur medic, dar asistenți medicali sunt mai mulți pe tură. De aceea, comisia va trebui să ia declarații de la fiecare asistent care a fost pe tură să vadă dacă a fost sau nu a fost așa”, spunea săptămâna trecută Dumitru Vienescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe