Ce se întâmplă acum cu Viorel Cataramă, după ce a intrat intenționat într-un focar de COVID-19

Ce se întâmplă acum cu Viorel Cataramă, după ce a intrat intenționat într-un focar de COVID-19
Ce se întâmplă acum cu Viorel Cataramă, după ce a intrat intenționat într-un focar de COVID-19

Viorel Cataramă, gest extrem. Milionarul și-a dus la final planul de a se autoinfesta cu COVID-19. A mers în comuna Bărbulești(Ialomița), unde 70 de persoane sunt diagnosticate cu noul virus. S-a îmbrățișat cu localnicii și le-a împărțit măști, militând pentru strategia ”imunitate de turmă”.

Viorel Cataramă, într-un focar de COVID-19. Ce se întâmplă cu milionarul

Viorel Cataramă, care a obținut un procent de 0,53% la ultimele alegeri prezidențiale, a anunțat că nu crede în măsurile de control și prevenție privind noul virus luate de Guvern și a cerut să fie lăsat să se infecteze. Afaceristul a fost în localitatea Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de COVID-19.

Este vorba despre o comună în care, la finalul lunii precedente, a apărut un focar de 26 de cazuri de COVID-19. Din această cauză, primarul localității a cerut autorităților centrale instituirea carantinei, motivând că persoanele care au sosit de curând din străinătate nu respectă normele de izolare.

„Am fost in localitatea Barbulesti din judetul Ialomita, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am imbratisat cu mai multi cetateni de etnie roma, am socializat, dupa care m-am izolat acasa. Am ferma convingere ca nu voi pati nimic si voi putea demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovati vor trebui sa raspunde mai devreme sau mai tarziu!”, a scris ieri, pe Facebook, afaceristul.

Cum se simte

Milionarul a intrat în direct la Antena Stars, astăzi, imediat după pariul său cu virusul. Asigurând că se simte bine, Cataramă a vorbit despre gestul său, dar și scopul din spatele acestuia.

„Deocamdată, mă simt bine. Sunt acasă, izolat. De ce am făcut-o? Pentru că eu sunt persoana care, în spațiul public, de două luni, am militat pentru aplicarea metodei imunizării de grup; metodă utilizată de Suedia, Islanda, Olanda și alte țări. România a acceptat și decis să falimenteze economic România și să suspende drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor, pe motiv de COVID-19. Capitalul românesc e distrus total.

S-a ales cu dosar penal. Acuzație: zădărnicire a combaterii bolilor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni s-a sesizat din oficiu după ce milionarul s-a dus să se infecteze voluntar cu COVID-19 în comuna Bărbulești.

„S-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19” – biroul de relații cu presa.

„Eu nu cred că acel dosar e legal. Acum e o modă să se deschidă dosare penale. (…) Prevenția înseamnă altceva. Mor mai mulți oameni decât de cornonavirus că nu au acces la sănătate. Dacă am merge pe varianta asta ar trebui să anulăm circulația mașinilor pentru că în România se moare mult în accidente de mașină”, a spus acesta, imediat după aflarea veștii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI