Ce se întâmplă acum cu Sebastian, fratele Cristinei Țopescu. A atras toate privirile în ziua înmormântării

Ce se întâmplă acum cu Sebastian, fratele Cristinei Țopescu. A atras toate privirile în ziua înmormântării

La cateva luni după tragica dispariție a Cristine Țopescu, vă povesteam despre fratele acesteia, Sebastian. L vremea respectivă vă spueam că locuiește la Milano, unde acesta este student la Institutul European de Design din orașul lombard.

Sebastian Țopescu a împlinit 22 de ani

Acum câteva zile, tânărul frate vitreg al regretatei Cristina Țopescu, a împlinit vârsta de 22 de ani, dar petrecerea nu a avut loc la Milano, așa cum s-ar fi așteptat cineva, ci la Paris. Sebastian postase anunțul pe rețelele de socializare, însoțit de o poză în care apare îmbrăcat în negru, purtând și o pelerină neagră până la glezne. “Astăzi fac 22 de ani. Încep un nou an dintr-o călătorie al cărei scop este să realizez irealizabilul”, este mesajul postat de Sebastian pe rețelele de socializare.

A atras toate privirile în ziua înmormântării

Fiul lui Cristian Ţopescu şi al lui Christel Ungar și fratele vitreg al regretatei moderatoare tv, în ziua înmormântării acesteia a putut fi văzut purtând aproximativ aceleași haine cu care a fost observat în postarea recentă de pe rețelele de socializare prin care-și anunța sărbătorirea vârstei de 22 de ani. Se pare, totuși, că relația tânărului Sebastian cu Cristina Țopescu ar fi fost touși una strânsă, de a decis să se îmbrace la fel și cu ocazia zilei sale de naștere. Reamintim că Sebastian este cursant locuieşte la Milano, la Institulul European de Design din oraşul lombard și, în același timp, studiază în paralel Sociologia la Universitatea din Viena.

Ce se întâmplă acum cu Sebastian, fratele Cristinei Țopescu. A atras toate privirile în ziua înmormântării
Ce se întâmplă acum cu Sebastian, fratele Cristinei Țopescu. A atras toate privirile în ziua înmormântării (FOTO: click.ro)

Anul trecut, cam pe vremea asta, Sebastian avea parte de un pictorial profesionist, în Anglia, pe malul mării. Ședința foto a avut loc în celebra stațiune de la Canalul Mânecii, Brighton, unde tânărul a pozat în fața unei vile somptuoase, dar și într-un studio din capitala Regatului Unit. Cu un prim portofoliu ca și fotomodel profesionist acum Sebastian își dorește o carieră cât mai lungă în acest domeniu și stă cu burta pe carte pentru a-și putea termina cursuruile de specialitate, chiar dacă suntem în plină criză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI