Ce se întâmplă cu fratele Cristinei Țopescu la Milano, în plină criză de coronavirus. A anunțat pe toată lumea

Ce se întâmplă cu fratele Cristinei Țopescu la Milano, în plină criză de coronavirus. A anunțat pe toată lumea

Sebastian, fratele Cristinei Țopescu, locuiește la Milano, unde acesta este student la Institutul European de Design din orașul lombard. Reamintim că guvrenul italian a închis 11 localități, fiind considerate epicentrul epidemiei de coronavirus, care a îmbolnăvit 76 de persoane.

Ce se întâmplă cu fratele Cristinei Țopescu la Milano, în plină criză de coronavirus

În țara în care trăiesc peste un milion de români s-au înregistrat și două decese. Este cazul a doi septuagenari, unul din Vo”Euganeo şi altul din Codogno. Acum, nimeni nu are voie să părăsească localitățile afectate, iar cine nu respectă ordinele riscă să ajungă la închisoare. Regulile sunt stricte și au fost suspendate cursurile elevilor, dar și toate evenimentele publice.

De asemenea, trei meciuri din campionatul italian care urmau să aibă loc duminică au fost amânate. Acestea urmau să aibă loc în regiunile Veneto și Lombardia, acolo unde cazurile de coronavirus au explodat. În Milano, capitala Lombardiei, a apărut un caz de coronavirus la un medic dermatolog. Specatolele Scalei din Milano au fost anulate, la fel și prezentările de modă. Sebastian, fratele Cristinei Țopescu a postat pe rețelele de socializare o imagine cu el pe străzile din Milano.

Sebastian, fratele Cristinei Țopescu
Sebastian, fratele Cristinei Țopescu

Ce mesaj a scris Sebastian pe contul de socializare

“A fost ultima zi în care nu am purtat mască. Sănătatea e mai importantă decât moda”, a spus Sebastian. Un amic virtual i-a transmis, mesajul: „Să nu iei vreun virus, te rog!”

Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu și al lui Chriestel Ungar, studiază în paralel Sociologia la Universitatea din Viena. S-a născut la București, a studiat la Colegiul ”Goethe”, apoi s-a transferat la Sibiu, orașul de baștină al mamei sale, unde a absolvit Colegiul ”Andrei Șaguna”, în 2017. Încă din vremea liceului, Sebastian a cochetat cu modellingul, realizând o serie de pictoriale în București și în Sibiu.

Reamintim că sora lui Sebastian, Cristina Țopescu, a fost găsită fără suflare, în seara de duminică, pe 2 ianiarie, în locuința din Otopeni. O femeie a sunat la Poliție deoarece nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de Poliție și de către șeful Ambulanței din București. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI