Ce se întâmplă acum cu liderul PSD strivit de tractor. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze

Liderul PSD strivit de tractor a fost preluat de urgență de medici. Bărbatul a suferit accidentul înfiorător în acest sfârșit de săptânână, când își vizita familia și a decis să ajute cu muncile gospodărești. La scurt timp s-a răsturnat cu utilajul agricol și a suferit leziuni cât se poate de grave. Starea sa generală era una critică, în clipa preluării de către ambulanță, după cum anunțau și specialiștii.

Ce se întâmplă acum cu liderul PSD strivit de tractor

Ce se întâmplă acum cu liderul PSD strivit de tractor. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze
Liderul PSD Sălaj pe filiala tineret a fost dus de urgență cu un elicopter SMURD la Cluj-Napoca în stare critică

Dan Cristian Chiș este cel care a suferit un accident horror, fiind strivit de tractor, chiar în gospodăria familiei sale. Clipele de tragedie s-au petrecut în județul Sălaj, când fostul șef de cabinet al prefectului Florin Florian se afla acasă, în localitatea Sîg. În dimineața de sâmbătă, acesta își ajuta părinții cu transportul unor lemne.

Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze

Dan Chiș plecase cu tractorul să ducă materialele pe proprietatea familiei, spre ieșirea din sat, înspre localitatea Tusa. Utilajul și remorca pe care le conducea s-au răsturnat și liderul PSD a rămas prins sub tractor. A fost găsit în stare critică, fiind strivit de mașinăria de mare tonaj. Totodată, a fost resuscitat aproximativ o jumătate de oră, până când paramedicii SMURD au reușit să îl readucă pe Dan Chiș înapoi la viață.

Bărbatul de 35 de ani este și președintele organizației de tineret a PSD Sălaj și a fost dus de urgență cu elicopterul SMURD până la Cluj-Napoca. A fost mai apoi preluat în stare foarte gravă de către specialiștii Secției Clinice de Chirurgie Generală I Cluj-Napoca. Potrivit adevărul.ro, clipele șocante s-au petrecut sâmbătă, pe 25 ianuarie. La fața locului a fost solicitată și intervenția pompierilor cu o autospecială, pentru a putea muta tractorul răsturnat. Din primele informații, a fost scos de sub utlizajul agricol foarte greu fără să prezinte semnele vitale. Bărbatul de 35 de ani este președintele filialei de tineret a PSD Sălaj încă din anul 2013 și este căsătorit, având și un copil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI