Cine este Mihai Stepanescu. Din ce cauză a murit la nici 55 de ani

Cine este Mihai Stepanescu. Din ce cauză a murit la nici 55 de ani

Bărbatul de nici 55 de ani a decedat subit. Mihai Stepanescu ar fi împlinit această vârstă în luna martie din 2020. Din păcate, s-a stins înainte să își celebreze aniversarea, fiind răpus de o maladie gravă. Familia acestuia a făcut anunțul tragic, dezvăluind că bărbatul cunoscut în municipiul Reșița s-a stins în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cine este Mihai Stepanescu. Din ce cauză a murit la nici 55 de ani

Cine este Mihai Stepanescu. Din ce cauză a murit la nici 55 de ani
Fostul primar din Reșița a decedat la nici 55 de ani, fiind răpus de o maladie incurabilă

Mihai Stepanescu a fost primar al municipiului Reșița timp de șapte ani și a decedat recent, din pricina unei boli necruțătoare. Fostul edil s-a stins la vârsta de nici 55 de ani și rudele sale sunt devastate de pierdere. Mai mult, era cunoscut de locuitorii orașului la cârma căruia s-a aflat timp de aproape un deceniu. Mulți au fost întristați la aflarea veștii cumplite.

Mihai Stepanescu a fost de profesie și inginer silvic, dar a ocupat câteva funcții politice. A câștigat în anul 2008 alegerile în calitate de candidat independent și rolul inițial de edil al orașului Reșița i-a mai adus un mandat. A candidat în anul 2012, din partea PSD.

Fostul primar a condus Organizația Municipală Reșița, filială a PSD pe regiune, fiind și prim-vicepreședintele organizației județene a PSD Caraș-Severin. În cadrul celui de-al doilea mandat, edilul care a decedat pe 25 ianuarie 2020 a fost și condamnat de către Curtea de Apel Timisoara. Nu și-a dus mandatul la bun sfârșit, primind lovitura foarte dură, odată cu deschiderea pe numele său al unui dosar penal. A fost suspendat din funcție în anul 2015.

În dreptul numelui fostului primar au existat două capete de acuzare pentru luare de mită. Mihai Stepanescu a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare, în iulie 2016. Bărbatul și-a ispășit jumătate din pedeapsă, până în luna decembrie din 2017, potrivit Mediafax.. A decedat într-o unitate medicală din Timișoara, fiind de ceva vreme în grija specialiștilor, din pricina bolii grave de care suferea.