Cine este motociclistul care a murit în Buzău, după un accident cumplit. Prietenii, în stare de șoc FOTO

Bărbatul care a murit în Buzău, în mod tragic, în urma unui accident de motocicletă, și-a lăsat rudele și apropiații în stare de șoc. Acesta a decedat în seara de sâmbătă, fiind lovit de un autoturism. Momentele de tragedie s-au petrecut pe raza comunei buzoiene Vadu Pașii, din pricina unei șoferițe neatente.

Cine este motociclistul care a murit în Buzău, după un accident cumplit. Prietenii, în stare de șoc FOTO

Cine este motociclistul care a murit în Buzău, după un accident cumplit. Prietenii, în stare de șoc FOTO
Tânărul de 23 de ani a decedat aproape pe loc, după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină

În imaginile făcute publice, tânărul motociclist apare afișând o mină fericită. Totodată, V.V. era un foarte mare pasionat al motocicletelor, iar viața i-a fost curmată, în seara de 25 ianuarie, de o șoferiță care nu s-a asigurat când a plecat de pe loc. În urmă cu o zi, bărbatul a fost în dubii dacă să pornească spre Buzău cu mașina, acesta mai având un autoturism Dacia Logan. Fie dacă să ia motocicleta, pe care a condus-o din Găvănești, comuna Săgeata.

Tânărul de 23 de ani a intrat în plin într-o Skoda Fabia și a picat nemișcat pe carosabil. V.V. a fost ulterior transportat la spital, de către echipa sosită la fața locului, dar accidentul i-a fost fatal. Medicii nu au putut decât să constate decesul, după ce bărbatul a rămas timp de 10 minute nemișcat pe carosabil, până când a fost preluat de ambulanță. Pe numele femeii de 40 de ani care a provocat acest impact se va deschide un dosar penal. Polițiștii au anunțat că vor continua și cercetările în acest caz.

Motociclistul care a decedat sâmbătă în mod fulgerător i-a șocat pe toți cei care îl cunoșteau. Acesta fusese avertizat în trecut de apropiați să aibă grijă cu motocicleta sa, pentru că mulți o vedeau ca pe un mijloc periculos de transport. Rudele au anunțat decesul tânărului care lucra ca șofer la o firmă de materiale de construcții din Buzău. Bărbatul a fost elev al Colegiului Agricol din acest oraș, potrivit buzoienii.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI