Ce s-a ales de fiul Elodiei Ghinescu. Deciza radicală luată de Patrick: ce lovitură cruntă i-a dat lui Cristian Cioacă, tatăl său

Ce s-a ales de fiul Elodiei Ghinescu. Deciza radicală luată de Patrick: ce lovitură cruntă i-a dat lui Cristian Cioacă, tatăl său
Una dintre puţinele fotografii pe care Patrick le are alături de mama sa, Elodia Ghinescu

Sâmbătă se împlinesc 13 ani de la mult mediatizata dispariţie a Elodiei Ghinescu! Uriaşul mister a fost parţial elucidat între timp. Elodia a fost declarată moartă, iar Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014 la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea ei. Trupul fostei avocate nu a fost găsit, iar Cioacă nu şi-a recunoscut niciodată vinovăţia. Nu a fost suficient pentru a fi iertat de judecători şi nici de fiul său. Patrick, fiul Elodiei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă, avea doar un an atunci când mama sa a fost declarată dispărută.

Fiul lui Cristian Cioacă vrea să îşi schimbe numele de familie! A făcut deja primul pas în acest sens

Acum, la 14 ani, Patrick locuieşte alături de sora lui Cristian Cioacă şi soţul acesteia. Conform informaţiilor din presă, băiatul este înscris la un club de baschet. Încearcă să uite de tragedia produsă de tatăl său şi să îşi facă un nume în lumea sportului. Iar dorinţa sa este ca acest nume să nu mai fie Cioacă. O lovitură cruntă pe care Patrick i-o dă tatălui său şi o dovadă că puştiul nu crede în nevinovăţia acestuia.

Conform spynews, prima dorinţă a lui Patrick după împlinirea vârstei de 14 ani a fost să nu mai poarte numele Cioacă. Vrea să uite de omul care i-a ucis mama, aşa cum au decis magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti în 2014. Asta în ciuda faptului că locuieşte chiar împreună cu sora lui Cristian Cioacă.

De asemenea, în sentinţa dată în 2014, judecătorii au stabilit ca Patrick să primească de la Cristian Cioacă despăgubiri în valoare de 130.000 de euro ca daune morale. Această sumă trebuie achitată în tranşe lunare până când băiatul îşi va termina studiile, nu mai târziu de 25 de ani. Condamnat definitiv în 2014, Cioacă a fost trimis în judecată la mai bine de cinci ani după dispariţia soţiei sale, în ianuarie 2013. Procurorii au stabilit detalii înfiorătoare ale crimei. Inclusiv că Patrick, care avea doar un an, se afla în casă în momentul în care mama sa a fost ucisă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI