Criminalul Cristian Cioacă a primit vestea dureroasă. Ce anunț teribil a primit în pușcărie

Criminalul Cristian Cioacă a primit vestea dureroasă. Ce anunț teribil a primit în pușcărie
Nouă veste pentru Cioacă

Veste proastă pentru Cristian Cioacă! Ce a aflat acesta din spatele gratiilor? Asasinul a pierdut și ultima luptă.  Ce se va alege acum de fostul om al legii?

Anunț teribil pentru Cristian Cioacă

Cristian Cioacă a pierdut lupta cu asociația de proprietari a blocului în care deține un apartament. Din păcate pentru acesta, fostul om al legii are parte deja de zeci de ani de vești proaste care i-au schimbat viața, acesta ajungând de la un polițist respectat…la un inculpat al unei crime teribile.

Celebrul criminal a aflat de curând că imobilul său ar putea să fie scos la licitație. După un proces care a durat puțin peste un an, judecătorii din Brașov au admis cererea asociației de proprietari care a fost înșelată de Cristian Cioacă, hotărând astfel că asasinul trebuie să-și plătească datoriile.

În cazul în care inculpatul nu se va supune legii și nu va achita suma respectivă, executorii judecătorești ar putea cere scoaterea la licitație a apartamentului său pentru a recupera astfel datoriile.

„Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI IULIU MANIU NR.68 în contradictoriu cu pârâtul CIOACĂ CONSTANTIN CRISTIAN. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 17962,12 lei, compusă din: debit principal cheltuieli de întreţinere decembrie 2016 – ianuarie 2019 de 9192,59 lei, penalităţi de întârziere aferente aceleiaşi perioade în cuantum de 8452,82 lei şi 92,51 lei fond de reparaţii aferente aceleiaşi perioade. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 1020 lei reprezentând taxă extras ONRC (20 lei) şi onorariu avocaţial (1000 lei)”, arată magistrații.

Cioacă a pierdut lupta în istanță cu asociația de proprietari
Cioacă a pierdut lupta în istanță cu asociația de proprietari

Pedeapsă Cioacă: 15 ani și 8 luni de închisoare + 250.000 de euro despăgubiri familiei Ghinescu

Amintim că fostul polițist a fost condamnat pentru 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu și 250.000 de euro despăgubiri pentru familia fostei sale soții. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea dintre 29 spre 30 august 2007, din cauza unor neînțelegeri pe tema divorțului dintre aceștia, discuțiile dintre foștii amorezi au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat Elodiei Ghinescu multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia. Ulterior, bărbatul a dus trupul mamei copilului său în cada băii principale, unde l-a tranșat pentru a-l ascunde mai ușor.

Urmăriți Playtech.ro și pe