Ce se difuzează la Kanal D din 29 august, la ora 22.00. Decizia a fost anunțată acum

Ce se difuzează la Kanal D din 29 august, la ora 22.00. Decizia a fost anunțată acum
Ce se difuzează la Kanal D din 29 august, la ora 22.00. Decizia a fost anunțată acum

Sunt vești excelente pentru fanii celei mai îndrăgite emisiuni de stil. Astfel, „Bravo, ai stil! Celebrities” va reveni în casele telespectatorilor cu ediții noi, începând din data de 29 august, urmând ca emisiunea să fie difuzată de miercuri și până sâmbătă, de la ora 22:00.

Revine emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrites”

În plus, show-ul se va continua exact de la momentul în care își luase, pentru un timp, rămas bun de la public, din cauza pandemiei de coronavirus.

Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și jurații emisiunii, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt pregătiți să revină în fața publicului, cu forțe proaspete, așadar concurentele sunt mai dispuse ca niciodată să demonstreze că își merită titlul de Cea mai stilată femeie din România.

Ce a declarat Ilinca Vandici

„Suntem foarte bucurosi sa revenim in casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunata de la Bravo, ai stil! Celebrities. Este clar ca toamna aceasta se numara tinutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie si gata sa va oferim un adevarat spectacol si cele mai interesante si utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate si extrem de ambitioase, asadar se anunta o lupta plina de surprize!”, a precizat Ilinca Vandici.

De altfel, cele nouă concurente care au rămas în competiția stilistică Bravo, ai stil! Celebrities sunt: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Bianca Rus, Călina Dumitrescu și Raluca Tănase. Ele își vor pune în continuare la bătaie creativitatea, cunoștințele despre stil, dar și cele mai bune argumente atunci când își vor realiza, apoi prezenta ținutele în platoul emisiunii.

Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai Stil Celebrities”, emisiune ce va reveni din data de 29 august în casele telespectatorilor. În prezent, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu și au împreună un băiețel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI