Ce se difuzează, de fapt, la PRO TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:45

Ce se difuzează, de fapt, la PRO TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:45
PRO TV va difuza în fiecare sâmbătă de la ora 22:45 emisiunea Falsez pentru tine

PRO TV va difuza în fiecare sâmbătă de la ora 22:45 emisiunea Falsez pentru tine. PRO TV invită unii dintre cei mai cunoscuți artiști să își testeze intuiția într-un show de muzică și mister. emisiunea va fi prezentată de Mihai Bobonete. Astfel, cântrăeți celebri de la noi vor fi puși să constate dacă o persoană falsează atunci când cântă, dar  doar după felul în care arată.

Ce se difuzează, de fapt, la PRO TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:45

Primul invitat al emisiunii Falsez pentru tine, din această săptămână, va fi Damian Drăghici. Acesta va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine nu are, însă fără ca niciunul dintre aceștia să cânte.

Eu cred că ea chiar cântă cu vocea. Asta e ceea ce simt prin natura firii mele și a ADN-ului meu – eu care am legătură cu mama Omida și sunt niște telepatii speciale care mi se dau. Pe timpuri, eu am fost vrăjitor!”, spune Damian Drăghici, care încearcă să-și dea seama dacă persoana din fața lui are voce sau nu. În fiecare rundă a emisiuni, invitatul va elimina concurenții despre care crede că nu poate cânta, iar totul va fi dezvăluit la final. A fost ales un concurent cu voce sau cântărețul a fost păcălit de unul care cântă fals.

Primul invitat al emisiunii Falsez pentru tine, Damian Drăghici
Primul invitat al emisiunii Falsez pentru tine, Damian Drăghici

Emisiunea de la PRO TV va avea patru consilieri celebri

Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor vor fi cei patru consilieri ai show-ului. Aceștia vor încerca să-l ajute pe Damian Drăghici să afle adevărul. Telespectatorii vor afla dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final într-un duet de excepție între concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și falsor. Concurentul care reușește să-i păcălească pleacă acasă cu 10.000 de lei și titlul de ”cel mai bun falsor” al ediției.

Dacă invitatul reușește să declare câștigător un concurent care chiar poate cânta, acesta câștigă o piesă produsă în studiourile HaHaHa Production.

Mihai Bobonete, cu umorul său caracteristic, îi va încuraja pe cei patru consilieri: Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor să-și spună părerea, pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are, într-adevăr, voce și care nu este în stare să cânte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI