Ce scrie în certificatul de naștere al Cristinei Țopescu. Adevăratul nume al jurnalistei

Ce scrie în certificatul de naștere al Cristinei Țopescu. Adevăratul nume al jurnalistei

Cristina Țopescu a murit la numai 59 de ani. Fosta jurnalistă a fost găsită decedată duminică, 12 ianuarie 2019, înconjurată de câinii săi. Se crede că jurnalista ar fi murit anul trecut, dat fiind faptul că medicii legiști nu pot să spună cu exactitate ora și data decesului.

Ce scrie în certificatul de naștere al Cristinei Țopescu

Despre moartea fiicei reputatului comentator sportiv, Cristian Țopescu, s-a scris mult. Deși avea mulți prieteni în mediul online, dar nu numai, puțini știu care este numele complet al acesteia, scris și pe certificatul de deces. Potrivit cancan.ro, numele complet al Cristinei Țopescu este Țopescu Mariana Rodica Cristina.

Cristina Țopescu va fi incinerată

Familia Cristinei Țopescu a decis ca trupul ei să fie incinerat săptămâna aceasta. Mesajul a fost transmis public printr-un comunicat de presă:

”Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, se arată în comunicatul remis de familia Cristinei Țopescu.

Potrivit surselor din anturajul familiei, urna cu cenușa Cristinei Țopescu va intra în posesia mamei sale.

Mai mult decât atât, trupul jurnalistei va fi depus miercuri, 15 ianuarie, de la ora 14:00, la capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu să o poată face.

Va fi incinerată fără inimă

Potrivit bugetul.ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Țopescu, va fi incinerată fără inimă. Motivul este acela este că organul i-a fost scos de medicii legiști, în vederea analizelor, iar acum este ținută într-un lichid special. Așadar, inima sa nu va fi incinerată la Crematoriul Uman Vitan-Bârzești, alături de restul corpului aflat în stare avansată de descompunere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI