Ce salariu primește Neti Sandu pentru că prezintă horoscopul de la Știrile PRO TV. ”E mult prea mult pentru atât!”

Ce salariu primește Neti Sandu pentru că prezintă horoscopul de la Știrile PRO TV

Neti Sandu, veterana PRO TV, este prezentatoarea horoscopului din cadrul postului de televiziune de mai bine de 20 de ani. O întâlnim în fiecare dimineață și ne așteptăm zodia cu nerăbdare. Dat fiind că pare că o știm cu toții atât de bine, ne întrebăm, din curiozitate, ce salariu primește Neti.

Ce salariu primește Neti Sandu pentru că prezintă horoscopul de la Știrile PRO TV de o ”veșnicie”

Când zici Neti Sandu, zici și horoscop și viceversa. Ea transmite ceea ce spun astrele încă dinainte de a fi la PRO TV. De altfel, astrologia îi e și menire și pasiune, dar și sursă de venit. O sumă certă nu se știe, fiind confidențială, dar de aproximat, luând în considerare alte salarii ale vedetelor trustului, se poate aproxima. Deși, după cum spuneam, salariile sunt secrete, s-au aflat, de-a lungul vremii, fiind o curiozitate a multor români, ce salarii ar avea prezentatorii de la PRO TV.

Ce salariu primește Neti Sandu pentru că prezintă horoscopul de la Știrile PRO TV. ”E mult prea mult pentru atât!”
Una dintre primele apariții ale lui Neti Sandu pe sticlă, la PRO TV

Spre exemplu, Andreea Esca, și ea emblema postului de televiziune precum Neti Sandu, ar câștiga lunar 5.000 de euro. În trecut, s-a vehiculat un salariu impresionant de 46.000 de euro. Măruță ar câștiga 2.000 de euro, potrivit libertatea.ro, dar atât ar primi dat fiind că emisiunea sa nu mai e în prime time. Când ”La Măruță” se afla în top-uri, prezentatorul se aude că avea un salariu de 15.000 de euro.

”E prea mult pentru atât”

Așadar, luând în calcul faptul că apariția lui Neti Sandu este mult mai redusă, comparativ cu cele două vedete numite anterior,  astrologul ar câștiga undeva între 1.000 și 2.000 de euro. Despre banii primiți lunar de astrolog, oamenii spun că ar fi prea mult. ”Neti Sandu nu e deloc o vedetă sau o celebritate. Ea spune în fiecare dimineață câteva cuvinte și pentru atâtea primește salariul de la PRO TV”, ”Puteau să promoveze o fată tânără”, sunt câteva dintre comentariile internauților, din josul articolul citat mai sus.

Ce salariu primește Neti Sandu pentru că prezintă horoscopul de la Știrile PRO TV. ”E mult prea mult pentru atât!”
Neti Sandu, în tinerețe

Cât despre cum face față presiunii ce izvorăște din faptul că este persoană publică de atâta amar de vreme, Neti Sandu spune că merge nestingherită pe stradă și nu se ascunde cu nimic. În cazul în care este întrebată dacă e chiar astrologul de la PRO TV, atunci le spune oamenilor că așa e, dacă nu, ”atunci eu nu sunt Neti”.

„Îmi spun că semăn cu Neti Sandu, iar eu le zic că aşa e (Râde). Dăcă mă întreabă dacă sunt chiar Neti Sandu, atunci le zic că aşa e. Dar dăcă nu mă recunosc, atunci eu nu sunt Neti! Ies cu nepoţii mei la toate meciurile din weekend, în cele mai neaşteptate locuri, nu mă ascund”, a spus Neti Sandu într-un interviu pentru adevărul.ro. 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI