Andreea Marin, mesaj dur în cazul Caracal. Ce transmite către instituțiile statului

Andreea Marin, mesaj dur în cazul Caracal. Ce transmite către instituțiile statului
Andreea Marin, profund revoltată de ce s-a întâmplat la Caracal

Andreea Marin și-a dat și ea cu părre cu privire la cazul crimelor din Caracal. Vedeta, profund mișcată de drama fetelor ucise, fiind și ea, la rândul ei mamă, a vorbit în termeni destul de duri la adresa autorităților pe care le acuză indirect că nu protejează cetățenii. Prezentatoarea se gândește cu groază că și copilul ei ar putea fi în situația Alexandrei Măceșanu, la fel cum se gândește zilele acestea orice părinte. Groaza nu e atât  din cauza criminalilor și altor dezaxați, cât a ignoranței celor care sunt plătiți cu bani grei să te apere.

Andreea Marin, șocată de crimele din Caracal

Andreea Marin își folosește de multe ori „autoritatea” de persoană publică pentru a comenta diverse probleme care se întâmplă în societate. Ea iubește copiii și a arătat de multe ori acest lucru prin proiectele sociale în care s-a implicat. Drama crimelor din Caracal au impresionant până la „blocaj”, după cum a afirmat chiar ea:

„Când s-a întâmplat acest caz, nu eram în țara și îmi impusesem, timp de 3 zile, să mă rup de știri, de realitatea de zi cu zi cât mai mult posibil, pentru a-i dărui timpul și atenția mea copilului meu, pentru care plecasem într-o incursiune rară, demult visată și planificată […] Așa că am citit mult mai târziu această istorie dureroasă… după ce am aflat-o din vorbele celor apropiați. Revoltă interioară, identificarea cu durerea părintilor, fiind și eu părinte, mi-au adus nopți nedormite și un blocaj, pe care eu rar l-am trăit. Am fost incapabilă să formulez o opinie coerentă, știind că ea e umbrită de un acut sentiment de… întuneric, ca să folosesc un termen decent. Nu aș vrea să spun câte scenarii dezarmante îi trec unui părinte prin minte, când fără să vrea se gândește la situații prin care ar putea trece propriul copil. Ce dorință aprinsă de a întoarce lumea noastră cu susul în jos. Sentimente care nu mă onorează m-au traversat: furtună interioară, răzbunare ținută în frâu ce oricum nu ar fi adus nimic bun, tot ce e mai sumbru, pur și simplu, da, recunosc!”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin, mesaj dur în cazul Caracal. Ce transmite către instituțiile statului

Andreea Marin îi critică dur pe cei care ar fi trebuit să o salveze pe Alexandra

Cei mai duri termeni i-a folosit când s-a referit la incompetenții din sistemul de apărare a cetățenilor și nu i-a menajat deloc. Orice părinte gândește așa, iar persoanele care au vorbit în batjocură cu Alexandra, sunt, la rândul lor, părinți, atrage Andreea Marin atenția:

„Suntem sătui de incompetenți, de scuze și de legi care permit mizeriei umane să se ascundă după ele, atunci când nu își fac treaba până la capăt sau cum ar trebui. De indolenți, de oameni fără suflete, de „șefi” la capătul celălalt al firului unde ar trebuie să se afle cei demni de a găsi soluții și a-ți dărui speranța și încredere Un sistem în care nu treci de portar fiindcă se simte stăpân pe poartă în spatele căreia doarme, nicidecum nu păzește, un sistem în care „meșterul” se crede „specialist” sau „maestru” chiar și când strică, în loc să repare, un sistem în care criminalul își alege ora convenabilă să atace, căci știe că nu e nimeni care să se deranjeze pentru el până la 6 dimineața […]”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI