Dacă ar vedea-o tatăl ei acum… Jeni, fiica lui Vadim Tudor, ținută extrem de îndrăzneață, în club. Ce s-a văzut

Jeni Vadim a avut o apariție cât se poate de îndrăzneață, într-un club din Capitală. Tânăra a fost în centrul atenție, cu câteva zile în urmă, când s-a afișat într-o rochie provocatoare și care l-ar fi făcut pe tatăl ei să exclame, dacă ar fi observat cum arată. Corneliu Vadim Tudor s-a stins pe data de 14 septembrie 2015 și n-a mai apucat să își vadă fiicele cum se maturizează și devin femei în toată firea.

Dacă ar vedea-o tatăl ei acum… Jeni, fiica lui Vadim Tudor, ținută extrem de îndrăzneață, în club

Dacă ar vedea-o tatăl ei acum… Jeni, fiica lui Vadim Tudor, ținută extrem de îndrăzneață, în club. Ce s-a văzut
Jeni Vadim și-a făcut apariția într-un club într-o ținută cât se poate de provocatoare (foto stânga)

Dintr-o adolescentă timidă, fiica lui Vadim Tudor a devenit Jeni fără… jenă, după ultima ei apariție într-un local de noapte din București. Tânăra s-a afișat într-o rochie foarte decupată, în partea spatelului și spre decolteu, fiind un articol vestimentar și cât se poate de mulat. De curând aceasta ar fi trecut printr-o despărțire, iar după separarea de iubitul său, a decis să se reinventeze și să adopte un stil mult mai nonconformist și provocator.

Jeni și-a făcut recent apariția într-un club din București, acolo unde a purtat respectiva rochie, prin care i se vedea în decolteu și nu a părut deranjată de atenția primită de cei care întorceau privirile după ea, când îi observau ținuta. De asemenea, chit că preferă să nu fie în lumina reflectoarelor, tânăra își ține la curent urmăritorii de pe rețelele sociale cu activitatea ei din prezent. În trecut, fiica lui Corneliu Vadim Tudor a dorit să își facă debutul în televiziune, dar s-a răzgândit și și-a văzut de propria viață.

Fiica cea mică a lui Vadim Tudor a avut o relație timp de patru ani de zile cu Tibi Vărzaru, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat când în scenă a intervenit Cristina Spătar. De asemenea, cei doi pare c-au încheiat lucrurile într-o notă discordantă, dacă ar fi să ne orientăm după modul în care Jeni se referea la fostul ei iubit.

“E ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul”, a povestit fiica lui Vadim Tudor, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI