Ce salariu încasează Diana Matei de la Ministerul Apărării, unde lucrează de peste 18 ani

de: Ștefan R. Apostol
22 10. 2024

Una din artistele momentului, Diana Matei este angajata Ministerului Apărării Naționale de mai bine de 18 ani. Acest lucru avea să-l dezvălui în emisiunea jurnalistei Denise Rifai, de la Kanal D. Tot atunci, fanii aveau să afle și ce salariu încasează Diana Matei de la Ministerul Apărării.

Diana Matei, arată de invidiat la 41 de ani

Celebra artistă Diana Matei, ajunsă la vârsta de 41 de ani, este una din vocile momentului în muzica lăutărească din România. Cu concerte multe, apariții de asemenea, artista este extrem de ocupată și în acest an.

Cu toate astea, puțini au fost cei care știau că, de fapt, Diana Matei este angajata Ministerului Apărării Naționale de mai bine de 18 ani. Artista avea să mărturisească acest lucru, invitată fiind în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În contextul acestor mărturii, fanii au aflat că din 2006 activează în cadrul Ansamblului Artistic al Armatei, având concerte importante, alături de colegii din ansamblu. Dar, în toți acești ani, Diana Matei a ținut și la aspectul ei fizic, iar astăzi la 41 de ani, este invidiată de multe dintre tinerele sale colege, și chiar de fane.

Ce salariu încasează Diana Matei de la Ministerul Apărării

În cadrul emisiunii, întrebată de jurnalista Denise Rifai, artista avea să le dezvăluie fanilor și ce salariu încasează de la Ministerul Apărării.

„Lucrez de 18 ani în armată. Sunt angajată la Ansamblul Artistic al Armatei, sunt civil, nu sunt cadru militar. Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am. Cred că undeva la 8.600 de RON, ceva de genul acesta

Și sunt sporuri, pentru că la armată sunt niște sporuri micuțe care… fluctuații foarte mici. Adică, uneori sunt mai puțin cu 100, 200 de RON sau mai mult, dar cam ăsta este salariul.”, a declarat artista, potrivit Kanal D.

Diana Matei, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Noi cântăm pentru oficialități”

Pentru cei mai puțin familiarizați cu activitatea Ansamblului Artistic al Armatei, în general aici se petrec concerte de muzică populară, dar și evenimente dedicate oficialităților care vizitează Ministerul. Așa cum a povestit artista, aici „Noi cântăm pentru oficialități”:

„Noi cântăm pentru oficialități. Pentru oameni care vin, tot delegații din străinătate, oficiale și susținem programe artistice, bineînțeles cu Ansamblul Artistic al Armatei, împreună cu toți colegii mei de la ansamblu și practic participăm la protocol. Noi bineînțeles efectuând munca noastră de artiști. Cântăm pentru oficialități.”

Deși s-a vehiculat la un moment dat că Diana Matei este una din cele mai scumpe artiste la petreceri, vorbindu-se de sume halucinante, în cadru emisiunii jurnalistei Denise Rifai, Diana Matei avea să discute despre asta, declarând că „Nu am câștigat niciodată 50.000 de euro într-un weekend.