25 sept. 2024 | 15:27

Denise Rifai o acuză pe Andreea Esca de plagiat? Videoclipul postat de vedeta Kanal D, care a stârnit o dezbatere amplă pe Instagram

Monden
Denise Rifai o acuză pe Andreea Esca de plagiat? Videoclipul postat de vedeta Kanal D, care a stârnit o dezbatere amplă pe Instagram
Denise Rifai o acuza pe Andreea Esca de plagiat

Denise Rifai a declanșat o controversă majoră pe rețelele de socializare după ce a sugerat că Andreea Esca s-ar fi inspirat din întrebările sale. Postarea pe Instagram a vedetei de la Kanal D a împărțit internauții în două tabere, generând o dezbatere intensă despre concurența dintre jurnaliștii de televiziune și autenticitatea interviurilor.

Denise Rifai, ”săgeți” către Andreea Esca

Totul a început după ce politicianul George Simion a apărut în două interviuri importante, la finalul lunii august 2024. Prima apariție a fost în cadrul emisiunii ”În Opoziție cu Denise Rifai” pe gândul.ro, urmată de un interviu la Pro TV, în emisiunea Andreei Esca.

În mod surprinzător pentru Denise Rifai, multe dintre întrebările puse de Andreea Esca în cadrul interviului erau asemănătoare cu cele din emisiunea sa. Vedeta Kanal D a reacționat printr-o postare pe Instagram, în care a scris sugestiv: ”Și nouă ne plac întrebările noastre!”, însoțind mesajul cu un videoclip care compara întrebările similare adresate de cele două jurnaliste.

Deși nu a acuzat-o direct pe vedeta postului din Pache Protopopescu de plagiat, mesajul ei a fost clar: Denise Rifai a insinuat că Andreea Esca s-ar fi inspirat din întrebările sale.

Reacții mixte din partea internauților

Postarea lui Denise Rifai a provocat imediat o furtună de comentarii pe Instagram, cu internauți împărțiți între cei care o susțin pe vedeta de la Kanal D și cei care o apără pe Andreea Esca.

Unii au considerat că acuzațiile sunt justificate, subliniind că Denise Rifai ar fi trebuit să fie creditată pentru pregătirea minuțioasă a interviului său.

”Întrebările sunt foarte asemănătoare. E normal să fie deranjată, având în vedere că e munca ei,” a comentat un utilizator.

Pe de altă parte, mulți au criticat acuzațiile, susținând că întrebările adresate unui politician de anvergura lui George Simion sunt inevitabil similare, indiferent de cine le formulează.

”Există o serie de întrebări inevitabile pentru un candidat la președinție. Nu este monopolul nimănui să le pună,” a replicat un alt urmăritor.

Alți utilizatori au apărat-o pe Andreea Esca, evidențiind profesionalismul ei și sugerând că Denise Rifai ar trebui să înțeleagă că subiectele de interes public duc adesea la întrebări similare.

”Serios? Îi jignești inteligența doamnei Esca. Sunt întrebări normale în contextul dat”, a precizat o altă persoană.

Citește și Ce nu mănâncă niciodată Denise Rifai. Așa își menține vedeta silueta de model!

Întrebările adresate de cele două jurnaliste

Mai jos vă prezentăm întrebările adresate de cele două vedete lui George Simion:

”Denise Rifai: Sunteți un om violent?

Andreea Esca: Sunteți un om violent?

Denise Rifai: Câți bani ați făcut din evaziune fiscală?

Andreea Esca: Este în regulă ca un antreprenor să spună că e în regulă cu faptul că a făcut evaziune?

Denise Rifai: Ați primit, vreodată, vreun nume sau sugestie de la oameni care, din punct de vedere legal, nu se pot implica în politică?

Andreea Esca: Știți că și despre dumneavoastră se spune că ascultați ordine venite de la servicii secrete rusești, românești… Ce părere aveți de asta?”.

Citește și Capcană cu numele lui Denise Rifai pe internet. Înșelătoria cu câştiguri atât de mari încât stârnesc invidia BNR!