27 oct. 2021 | 13:09

Câte mii de euro câștigă un cameraman la Asia Express, în doar o lună. Suma e colosală EXCLUSIV

Monden
Câte mii de euro câștigă un cameraman la Asia Express, în doar o lună. Suma e colosală EXCLUSIV
Cate mii de euro are salariu un cameraman de la Asia Express

Asia Express este cea mai dură competiție din lume, iar concurenții care acceptă provocarea de a participa la acest show au parte de aventura vieții lor. Cu toate acestea, nu doar concurenții sunt cei care îndură condiții extreme pentru a câștiga marele premiu de 30.000 de euro pus la bătaie de cei de la Antena 1.

Ce salariu incredibil are un cameraman la Asia Express

Membrii echipei de producție muncesc cot la cot cu vedetele norocoase care parcurg Drumul Împăraților în țările asiatice. Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, Eliza și Cosmin Natanticu, Mihai și Elwira Petre, Adriana Trandafir și fiica ei Maria Speranța, Lidia Buble și sora ei Estera și Patrizia Paglieri și fiul ei Francy sunt cele șase trupe de celebrități rămase în cursa pentru trofeul Asia Express sezonul 4.

Fiecare echipă lucrează cu un reporter și propriul lor cameraman, care sunt alături de ei 24 de ore din 24, pentru a surprinde cele mai inedite detalii și a parcurge, împreună cu participanții, probele pentru amuletă, imunitate și cursa pentru ultima șansă.

Salariul unui operator de imagine de la Asia Express este unul colosal. Conform surselor Playtech.ro, un cameraman al showului este remunerat cu 5000 de euro pe lună pentru a rezista condițiilor dificile din Asia Express.

Precum concurenții, cameramanii din Asia Express dau dovadă de o condiție fizică de invidiat, fiind nevoiți să parcurgă zeci poate chiar sute de kilometri într-o zi, alături de echipa pe care o filmează. Mai mult de atât, aceștia pot ajunge să filmeze chiar și 10 sau 12 ore pe zi, având în vedere faptul că aparatura, respectiv camera de luat vedere, cântărește peste 10 kilograme.

„În momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil!”

Operatorii de imagine au bilet în primul rând la spectacolul pe care concurenții Asia Express îl pun în scenă de duminică până miercuri, la Antena 1. Probele care sunt făcute pentru cei cu inima tare, precum cele în care participanții sunt nevoiți să mănânce sau să bea alimente stricate sau cu un gust neplăcut sunt cele mai dificile.

Întrebat care a fost cea mai grea probă la care a asistat până acum în toate sezoanele Asia Express, Lucian Voicu, unul dintre cei mai apreciați și cu experiență operatori de imagine din Antena 1, și-a amintit de un episod din sezonul 2 din India, în care concurenții au fost nevoiți să bea urină de bovine.

„Fără doar și poate a fost misiunea cu urina de vacă, când concurenții trebuiau să bea câte un pahar. Inițial am crezut că Morodan și Teleșpan (n.r. – din sezonul 3 Asia Express) vor refuza să o facă, pentru că aveau și această opțiune, și vor prefera să fie penalizați. N-a fost așa! S-a văzut și pe TV că în momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil și când am văzut ce trebuie să facă, a fost foarte greu”.

Telespectatorii au avut acces în permanență la culisele acestei emisiuni. Așa au putut vedea că tot ce se întâmplă acolo este super real, că lucrurile care par imposibil de făcut devin posibile atunci când la mijloc e o super adrenalină, că toți cei care au participat s-au întors cu povești care mai de care mai nebune.”, a declarat cameramanul Lucian Voicu pentru Vice.com, acum ceva timp.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro