Ce salariu colosal are Elena Lasconi ca primar la Câmpulung Muscel: ”Când mă duceam la evenimente, îi făceam in 45 de minute”

Ce salariu colosal are Elena Lasconi ca primar la Câmpulung Muscel: ”Când mă duceam la evenimente, îi făceam in 45 de minute”
Elena Lasconi a spus tot. Ce salariu primește de când a renunțat la televiziune

Elena Lasconi se bucură de alegerea ei de a renunța la cariera în televiziune și a se îndrepta spre politică. Aceasta a fost numită primar la Câmpulung Muscel, așa că mulți și-au dorit să știe ce salariu i-au adus schimbările din viața sa. Se pare că suma este imensă.

Elena Lasconi, mesaj pentru români: ‘Să înțeleagă că nu este ușor’

Mai exact, Elena Lasconi a participat astăzi, 10 septembrie, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la PRO TV. Primarul din Câmpulung Muscel a discutat despre noul proiect de la postul de televiziune, ‘Căsătoriți pe nevăzute’, din cauza căruia a primit extrem de multe critici.

Totuși, fosta vedetă de televiziune a recunoscut că nu șterge comentariile negative lăsate de internauți la adresa ei în mediul online. Ea a vrut să lanseze un mesaj pentru toți oamenii ce o privesc ca un exemplu, explicând că folosește politica drept un instrument pentru a ajuta societatea.

„Nu șterg, eu nu șterg nimic. Tot las acolo, indiferent ce ar spune lumea. Vreau să le transmit pe această cale tuturor ce le-am zis că vreau să fiu un exemplu pentru ei, să înțeleagă că nu este ușor. Este al naibii de greu.

Să știi că eu am spus-o și nu este o greșeală. Am eu discurs de politician? Eu folosesc politica ca un instrument pentru a ajuta oamenii.”, a zis Elena Lasconi.

Ce salariu uriaș primește Elena Lasconi. A făcut totul public

De asemenea, Elena Lasconi a explicat ce salariu primește de când a renunțat la televiziune. Aceasta are parte de o sumă de peste 9.000 de lei. În timp ce mulți români visează la așa ceva, primarul a dezvăluit că reușea să câștige acești bani în doar 45 de minute pe când lucra la PRO TV.

„E public. Vreo 9.000 și ceva de lei. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când mă duceam la PRO TV? În 45 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Nu stăteam 14 ore pe zi ca acum.”, a mai zis Elena Lasconi.

Elena Lasconi, surpriză pentru toată lumea. Se întoarce în TV

Elena Lasconi a anunțat, de curând, că o să revină pe micile ecrane. Aceasta o să participe în emisiunea ‘Căsătoriți pe nevăzute’, chiar după ce a renunțat la televiziune pentru a se îndrepta către politică. Mai exact, căsniciile din show-ul matrimonial o să fie oficializate de Primăria orașului Câmpulung Muscel.

„Mă bucur foarte mult că eu voi oficia aceste căsătorii. De-abia aștept să văd reacțiile lor. Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea e plictisitoare. Poate să fie cu noroc. Oricum, căsătoria este o ruletă.

Că te cunoști de un an, o lună, zece ani, căsătoria este o călătorie lungă, cu bune și rele. M-aș bucura foarte mult să fie prieteni pe viață. Prietenia și simțul umorului cred că sunt foarte importante.”, a spus Elena Lasconi.