Ce salariu are un bucătar în restaurantul lui Dani Oțil. Ți se pare suficient?

Dani Oțil vrea să angajeze bucătar pentru restaurantul lui din Capitală. Ce salariu oferă matinalul de la Antena 1 și ce pretenții are de la noul chef, afli în rândurile de mai jos. Tot acolo vei găsi și detalii despre colaborarea cu soacra sa, despre care Oțil spune că este „aproape șefa“ lui: „Eu am angajat-o pe soacră-mea, e aproape șefa mea. E bine, e bine că-i mai trag din salariu“.

Ce salariu are un bucătar în restaurantul lui Dani Oțil

Pe lângă emisiunea de la Antena 1, Dani Oțil se ocupă și de propriul restaurant pe care-l deține în București, în zona Cartierului Francez. În acest momente, prezentatorul TV este în căutarea unui bucătar pentru afacerea sa.

Vedeta de 41 de ani deține localul din Capitală încă din anul 2016, astfel că, odată cu trecerea timpului, și-a format propria clientelă. Mii de persoane i-au călcat pragul până în prezent și pare-se că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru prezentator.

Întrucât are un meniu diversificat, localul din Cartierului Francez din București atrage numeroși clienți, iar acum Dani Oțil este în căutarea unui bucătar „priceput“. Acesta a făcut un anunț pe bestjobs.eu, acolo unde a specificat și pretențiile pe care le are de la noul chef pe care-l va angaja.

Potrivit informațiilor care reies din anunț, bucătarul va avea un job full-time, pentru care va avea un salariu destul de „atractiv“. Noul angajat trebuie să aibă între 2 și 5 ani de experiență în domeniu, iar dacă este senior între 5 și 10 ani.

Citește și: De ce are Dani Oțil în bibliotecă doar cărți în limba rusă. Ce a dezvăluit vedeta de la Neatza

Ți se pare suficient?

Astfel, salariul oferit de Dani Oțil variază între 800 și 1000 de euro lunar. Dani Oțil și-a cooptat și soacra în afacerea cu restaurantul, cu care se înțelege, de altfel, foarte bine.

Mama Gabrielei Prisăcariu nu îi ajută pe cei doi doar cu bebelușul, ci și cu afacerile familiei. Prezentatorul TV a mărturisit în direct despre colaborarea cu soacra lui.

Cei doi fac o echipă bună, iar Dani Oțil a ezvăluit că implicarea mamei Gabrielei în afaceri vine la pachet și cu anumite „beneficii“.

„Eu am angajat-o pe soacră-mea, e aproape șefa mea. E bine, e bine că-i mai trag din salariu“, a spus vedeta de la Antena 1.