Ce salariu are Simona Pătruleasa la Kanal D. Cu atâția bani să tot prezinți știrile!

Cu cât este plătită Simona Pătruleasa de Kanal D ca prezentatoare de știri.

Simona Pătruleasa este astăzi una dintre cele mai cunoscute, de succes și mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din România. În trecut, frumoasa brunetă a colaborat cu posturi TV precum Realitatea sau Antena 1, acolo unde s-a aflat la pupitrul știrilor sportive. La ora actuală, Pătruleasa prezintă știrile Kanal D, post de televiziune pentru care lucrează din anul 2009. Cât câștigă frumoasa prezentatoare.

Cu cât este plătită Simona Pătruleasa de Kanal D ca prezentatoare de știri

Simona Pătruleasa s-a căsătorit în 2009 cu Sabin Ivanof, pe Insula Capri, într-un decor de vis. De 14 ani, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Pe 18 iulie, cei doi au împlinit 11 ani de căsătorie și niciodată nu au stat despărțiti. Relația lor este un exemplu pentru mulți. Din dragostea lor a venit pe lume micuța Ingrid, care este o fetiță superbă și le umple viața de bucurie părinților ei.

Frumoasa prezentatoare nu a avut tot timpul o situație financiară așa bună. Invitată la o emisiune de la Kanal D, Simona Pătruleasa și-a adus aminte de perioada când nu era deloc cunoscută și câștiga un salariu destul de mic, de doar câteva milioane de lei vechi. Puțină lume știe că, înainte de a apărea pe micile ecrane, vedeta a lucrat ca învățătoare în provincie. Despre acestă perioadă din viața ei a vorbit prezentatoarea de televiziune într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Formula As, amintindu-și cu drag de acele vremuri:

Simona Pătruleasa.
Cu cât este plătită Simona Pătruleasa de Kanal D ca prezentator știri.

”(…) Nu aveam bani, trăiam din sala­riul foarte modest de învăţă­toare, dar primeam atâ­ta iubire şi atenţie din partea copiilor, încât atunci am realizat că poţi să fii fericit şi dacă n-ai averi, că poţi să fii fericit şi „cu foarte puţin”, pen­tru că acel „puţin” înseamnă mai mult decât orice. Chiar şi azi, în clipele mai grele sau când pre­zint ştiri des­pre oameni sărmani şi singuri, îmi dau seama că mie Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am cerut sau decât aş fi putut să sper: dra­gostea foş­tilor mei elevi, dragostea familiei mele, apre­cie­rea oame­ni­lor care mă urmăresc la tele­vizor! Asta e cea mai de preţ avere!” declara chiar ea într-un interviu.

Salariul Simonei Pătruleasa la Kanal D

În anul 2014, însăși Simona Pătruleasa spunea ce salariu uriaș are la Kanal D. Conform acesteia, ea câștiga lunar suma de 9.000 de euro, ceea ce ne face să credem că și acum aceasta are un salariu de invidiat.

„Nu pot să mă feresc, chiar dacă este confidențial acest salariu, nu pot să mă plang, dar nici să mă pot bucura de ei, iau suma de 9.000 euro lunar”, afirma, la acea vreme, Pătruleasa pentru site-ul Gazeta Mondenă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI