Câți bani a făcut Adelina Pestrițu pe Facebook și Instagram, după ce a postat imagini cu ea în rochia de mireasă

Câți bani a făcut Adelina Pestrițu pe Facebook și Instagram, după ce a postat imagini cu ea în rochia de mireasă

Nunta anului, așa cum a fost ea denumită, care a avut loc weekendul trecut și care i-a avut ca protagoniști pe Adelina Pestrițu și alesul ei – Virgil Șteblea, a făcut furori în spațiul virtuali, aducându-i fostei vedete Kanal D o sumă considerabilă de bani. Bruneta și-a rotunjit serios veniturilor în urma postărilor pe care le-a făcut pe facebook și instagram.

Adelina Pestrițu, nuntă de vis

Și-a dorit o nuntă de vis și a avut parte de evenimentul mult dorit! După divorțul de Liviu Vârciu, Adelina Pestrițu a pășit, recent, pentru a doua oară în fața altarului, unde i-a jurat credință alesului ei – Virgil Șteblea. Înainte de fericitul eveniment, fosta vedetă Kanal D a fost extrem de activă pe rețelele de socializare, unde și-a ținut prietenii virtuali la curent cu pregătirile pentru nuntă. Nici în ziua nunții postările ei nu au întârziat să apară. Astfel, fanii au știut locul pe care l-a ales Adelina pentru petrecerea, urmată după ceremonia religioasă, dar și firmele/brandurile la care a apelat pentru acest eveniment. Efortul Adelinei de a posta, în spațiul virtual, chiar și într-o astfel de zi, a fost intens răsplătit. Potrivit unor surse din anturajul vedetei,  Adelina ar fi luat 1.300 de euro pentru o singură postare, de asemenea, în funcție de vizualizările de care s-a bucurat respectiva imagine, arată România Tv.

Eveniment bogat în nume celebre

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au bucurat de număroși invitați, rude, prieteni, dar au avut parte și de prezența unor nume grele, cum ar fi Mircea Geoană și soția lui, Mihaela. Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de Elena Gheorghe și Maria Dragomiroiu. Au mai luat parte la petrecere Raluca Bădulescu, fata fostului premier al țării, Oana Roman, fosta parteneră a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina și Simona Pătruleasa, dar și multe alte vedete.

Sursa foto: Instagram