07 feb. 2022 | 14:25

Ce salariu are „perla” pe care Gigi Becali ar vrea 100 de milioane de euro. N-o să-ți vină să crezi. „Nu zice omul nimic!”

Sport
Ce salariu are „perla” pe care Gigi Becali ar vrea 100 de milioane de euro. N-o să-ți vină să crezi. „Nu zice omul nimic!”
Gigi Becali a dezvăluit câți bani îi dă pe lună jucătorului pe care visează să-l vândă cu 100 de milioane de euro

Ce salariu are „perla” pe care Gigi Becali ar vrea 100 de milioane de euro. Patronul FCSB a fost nemulțumit după egalul, 2-2, înregistrat de echipa sa contra celor de la FCU Craiova. Vicecampioana a ratat o șansă mare de a se apropia la doar 6 puncte de liderul CFR Cluj. Printre puținii jucători ai roș-albaștrilor remarcați de latifundiar a fost și Octavian Popescu (19 ani), „perla” pe care Gigi Becali visează să-l vândă cu o sumă astronomică. Dar e incredibil ce salariu are tânărul fotbalist la ora actuală.

Ce salariu are „perla” pe care Gigi Becali ar vrea 100 de milioane de euro

Ce salariu are „perla” pe care Gigi Becali ar vrea 100 de milioane de euro. Patronul FCSB a fost nemulțumit după egalul, 2-2, înregistrat de echipa sa contra celor de la FCU Craiova. Vicecampioana a ratat o șansă mare de a se apropia la doar 6 puncte de liderul CFR Cluj.

Gigi Becali a fost nemulțumit de prestația jucătorilor săi, dar l-a remarcat pe Octavian Popescu care a dat și o pasă decisivă, la golul înscris de Oaidă, în minutul 66. Latifundiarul făcuse același lucru și după partida cu CFR Cluj. Încântat de golul de senzație înscris de fotbalistul de 19 ani, el n-a ezitat să declare că va ajunge mai mare decât Gică Hagi.

„Eu consider că Hagi e cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar ce tind să cred e că Tavi Popescu îl va întrece. E o „blasfemie” pentru că e tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, cum se lipește mingea de el și ce atitudine are, plus plecarea de pe loc, e posibil să-l depășească pe Hagi.

Am jucat cu CFR, nu cu orice echipă. La ora asta, Tavi e cel mai bun jucător din campionatul intern. Dă goluri, pase de gol, ce vrei mai mult?”, a declarat Becali la Pro X.

N-o să-ți vină să crezi. „Nu zice omul nimic!”

Gigi Becali a declarat, tot după meciul cu CFR Cluj, că Octavian Popescu este jucător de 100 de milioane de euro, dar îi e teamă că-l va fura cineva pentru 30-40 de milioane.

„I-am spus lui MM: „Mi-e frică să nu-l fure cineva cu 30-40 de milioane”. Cu suma asta l-ar fura, e jucător de peste 100 de milioane (n.r. – de euro)! Nu-l dau acum. Poate 30-40 de milioane m-ar îndoi, dar, pe 20, vă dau cuvântul meu că nu-l dau. O piesă ca asta, un astfel de geniu, vine o dată la 30-40 de ani”, a mai spus Becali, potrivit aceleiași surse.

Gigi Becali a dezvăluit, după meciul de duminică cu FCU Craiova, ce salariu îi dă geniului pe care ar dori zeci de milioane de euro. Suma e incredibilă, dar patronul FCSB a adăugat că i-a luat atacantului și o mașină, fiind plăcut surprins că jucătorul nu și-a ales una „de pește”.

„Lui Tavi Popescu, cu drag o să-i măresc salariul. 3000 (n.r. – de euro) are și nu zice omul nimic. Păi da, dar i-am cumpărat mașină acum, de 30.000! El și-a ales-o, una frumușică, simplă, nu de pește. E cuminte! Tavi Popescu joacă pe liber, i-a dat-o de două ori lui Coman ca s-o bage, el în alte situații o prelua direct în poartă. Coman trebuia să dea două goluri. Pe urmă i-a pasat și lui Cordea”, a declarat Gigi Becali, luni dimineață, la Pro X.

Echipa lui Gigi Becali a rămas pe locul 2 în Liga 1, la 8 puncte de CFR Cluj. Următoarea partidă din campionat e programată miercuri, 9 februarie. FCSB o va întâlni pe Academica Clinceni, în deplasare, de la ora 19.55.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro