Ce salariu are Marian Godină, de fapt. Colegii l-au jignit grav: „Ești un nesimțit!”

Ce salariu are Marian Godină, de fapt. Colegii l-au jignit grav: „Ești un nesimțit!”
Colegii l-au jignit grav pe Marian Godină

După ce Marian Godină a spus pe blogul său că i-ar fi rușine să iasă în stradă și să ceară o mărire de salariu, în condițiile în care consideră că banii care îi primește ca polițist sunt suficienți, mulți dintre colegii de breaslă s-au revoltat.

Ce salariu are Marian Godină, de fapt. Colegii l-au jignit grav

După ce sindicatele din Poliție au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva deciziei de înghețarea salariilor bugetarilor, Marian Godină a spus că, lui personal i-ar fi rușine să iasă în stradă pentru a primi mai mulți bani la salariu. El este de părere că leafa de polițist, de 4.700 de lei este suficientă.

”Am muncit nopți, sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici degeaba. Aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu și care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a scris Marian Godină pe blogul său personal, potrivit gandul.ro.

În urma acestor afirmații, colegii de breaslă i-au reproșat că vorbește din perspectiva unui polițist care are venituri suplimentare și nu este nevoit să trăiască doar din salariul de angajat.

Polițiștii l-au făcut praf pe Marian Godină

Pe pagina de Facebook a unui sindicat din Poliție a fost publicată declarația lui Marian Godină de avere, potrivit căreia, polițistul încasează sume consistente din drepturi de autor și de la unul dintre cele mai mari trusturi de presă din România.

În acest context, colegii din poliție au postat mai multe comentarii, în care îl jignesc grav pe colegul lor.

”Un nesimțit … ar fi trebuit să spună public cât cheltuiește, nu salariul primit!”

Dezamăgit de acest coleg! Nu știu cum poate vedea lucrurile așa. dar probabil are alte surse de venit! Și jur că îl vedeam altfel…Deja umblă la vrajbă prin modul în care pune problema! Părere personală…”, sunt două dintre zecile de comentarii postate în mediul online.

În urma acestor comentarii, polițistul Marian Godină a răspuns pe pagina sa personală de Facebook.

”Nu am să mai scriu nicio explicație, consider că am fost destul de clar, iar cine a citit și a vrut să înțeleagă a înțeles, iar cine nu, nu. Număr pe degete comentariile unor colegi care au ținut să-mi spună că nu am dreptate, folosindu-se de argumente și exprimându-și părerile în mod civilizat”, a fost răspunsul lui Marian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI