Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers. Suma este colosală, dar meritată

Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers. Suma este colosală, dar meritată
Ce salariu are Ianis Hagi

Ianis Hagi, în vârstă de 22 de ani, se pregătește de un nou sezon cu Rangers, stagiu de pregătire ce o să se încheie cu un amical în compania celor de la Real Madrid.

Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers

Astfel, fiul lui Gică Hagi evoluează la înălțime, mai ales că face parte din topul celor mai bine plătiți fotbaliști din Scoția.

Mai exact, Ianis Hagi are al patrulea cel mai mare salariu din lotul campioanei Scoției. El câștigă deci 21.000 de lire pe săptămână, adică circa 25.000 de euro, susțin cei de la salarysport.com. Ianis Hagi încasează deci suma de 1. 200. 000 de euro pe an de la campioana Scoției. Numai Morelos, Goldson și Roofe sunt mai bine plătiti decât Hagi Jr. Chiar și starul Jermain Defoe și Ryan Kent au un salariu mai mic decât Ianis Hagi. De altfel, pentru fiul lui Gică Hagi este un mare pas înainte, având în vedere că la echipa Viitorul era plătit de tatăl său cu suma de 9.000 de euro pe lună.

Campioana en-titre a Scoției o să înceapă un nou sezon din Premiership pe data de 31 iulie. Dar până atunci, Rangers o să dispute meciuri de verificare cu Tranmere Rovers, Blackpool, Arsenal, Brighton, iar pe data de 25 iulie o să joace o partidă egală cu Real Madrid, câștigătoare de 13 ori a trofeului UEFA Champions League.

Ce meci va juca Ianis Hagi alături de echipă pe 25 iulie

Acesta o să fie primul duel neoficial dintre Glasgow Rangers și Real Madrid. Cele două echipe s-au mai înfruntat în primul tur al Cupei Campionilor Europeni, ediția 1963-1964, atunci când spaniolii au câștigat cu scorul general de 7-0.

Atât gruparea scoțiană, cât și cea din capitala Spania au confirmat că duelul o să aibă loc pe Ibrox, în data de 25 iulie. Ianis Hagi o să aibă oportunitatea să strălucească în compania unuia dintre cei mai tari adversari posibili, într-o confruntare interesantă și la nivel de antrenori: Steven Gerrard vs Carlo Ancelotti.

Amintim că Ianis Hagi a fost lăudat de presa scoțiană încă de la primul amical al lui Rangers în intersezon. Campioana a învins cu 1-0 pe Partick Thistle, care este o formație din liga secundă printr-un gol marcat înainte de final, după ce ratase un penalty prin căpitanul Tavernier.

Fiul lui Gică Hagi a intrat în repriza a doua a amicalului, vreme în care Steven Gerrard a introdus pe teren jucători mai experimentați. Mijlocașul român a îmbrăcat în premieră și noul echipament de acasă, deoarece Rangers marchează aniversarea a 150 de ani de când s-a înființat clubul.