Ce salariu are Darren Cahill. Simona Halep îl plătește regește

Ce salariu are Darren Cahill. Simona Halep îl plătește regește
Simona Halep și Darren Cahill își continuă colaborarea și pentru sezonul următor

Simona Halep este văzută de mulți ca fiind o persoană dificilă când vine vorba de relația cu antrenorii. „Devoratoare de antrenori”, așa a fost catalogată românca până la colaborarea cu Darren Cahill. Nici Daniel Dobre, cel care a pregătit-o în anul de pauză al australianului, nu a avut o soartă mai bună. Asta deși i-a fost alături la poate cea mai importantă performanță a carierei, titlul de la Wimbledon. Dar când vine vorba de Cahill, lucrurile se schimbă total. Fostul antrenor al lui Andre Agassi a cucerit-o total pe româncă.

Colaborarea dintre Simona Halep şi Darren Cahill a început în 2015. Cei doi au avut un an de pauză, în 2019

În timpul meciurilor, Simona a mai avut câteva reacții nepotrivite și la adresa australianului. Dar de fiecare dată a fost cea care și-a cerut scuze atunci când a greșit. Respectul pe care Halep îl are pentru Darren Cahill se vede și prin prisma salariului pe care îl are antrenorul ei. Australianul este plătit regește. Peste un milion de euro pe an primește Cahill din partea Simonei Halep, informație confirmată și de Horia Tecău. Și el multiplu campion de Grand Slam, dar în probele de dublu, Tecău recunoaște că antrenorii săi nu s-au apropiat de veniturile lui Cahill.

„Salariile pe care le primeau antrenorii noștri porneau de la 1.000 de euro pe săptămână, până la 2.000. Un antrenor din circuit lucrează și cu două echipe. Se fac contracte și pe bonusuri, dacă este performanță e normal ca toată lumea să fie recompensată. Cahill are peste un milion de euro pe an. Din zvonuri aș zice că da, are”, a declarat Horia Tecău pentru GSP.

Simona Halep și Darren Cahill și-au început colaborarea în 2015, prin programul de antrenori Adidas. Ambii aveau la acea vreme contract cu acest sponsor tehnic. Inițial a fost vorba despre un contract part-time, dar colaborarea a devenit permanentă din 2017. Alături de australian, Simona Halep a reușit să câștige primul ei titlu de Grand Slam, la Roland Garros 2018. Cei doi nu au făcut echipă şi în 2019, când Cahill a cerut un an de pauză pentru a petrece mai mult timp alături de familie. În acest an, Simona Halep a continuat să joace foarte bine şi a câştigat şi al doilea ei titlu major, la Wimbledon. Pentru 2020, colaborarea a fost reluată şi va continua şi în sezonul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI