Ce salarii au angajații care lucrează pentru Bitdefender

Ce salarii au angajații care lucrează pentru Bitdefender
Ce salarii au angajații care lucrează pentru Bitdefender în 2021

Bitdefender a fost fondată în anul 2001 și este o companie românească de tehnologie a securității cibernetice cu sediul în București. Acesta are birouri în Statele Unite, Europa, Australia și Orientul Mijlociu. Iată ce salarii au angajații care lucrează pentru compania Bitdefender.

Bitdefender – salariile lunare ale angajaților

Salariile angajaților care lucrează la compania Bitdefender din România variază în funcție de postul ocupat, de volumul de muncă depus, dar și de vechimea angajaților. Iată ce salarii au angajații care lucrează la compania Bitdefender din București, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Salarii angajați Bitdfender – Software Engineer

Un angajat care lucrează la compania Bitdefender din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 6 ani pe funcția de Software Engineer, încasează un salariu net lunar de 11.500 de lei.

Salarii angajați Bitdfender – Researcher

Un angajat care lucrează la compania Bitdefender din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 5 ani pe funcția de Researcher, încasează un salariu net lunar de 10.500 de lei. La acesta se mai adaugă și alte bonusuri în valoare de 600 de lei pe lună.

Salarii angajați Bitdfender – Premium Services Engineer

Un angajat care lucrează la compania Bitdefender din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 11 ani pe funcția de Premium Services Engineer, încasează un salariu net lunar de 3.300 de lei.

Salarii angajați Bitdfender – Team leader

Un angajat care lucrează la compania Bitdefender din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de Team leader, încasează un salariu net lunar de 8.700 de lei.

Salarii angajați Bitdfender – Software Developer

Un angajat care lucrează la compania Bitdefender din Timișoara, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 5 ani pe funcția de Software Developer, încasează un salariu net lunar de 9.300 de lei.

Salarii angajați Bitdfender – Technical Writer

Un angajat care lucrează la compania Bitdefender din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 1 an pe funcția de Technical Writer, încasează un salariu net lunar de 4.000 de lei.

Salarii angajați Bitdfender – Automation Engineer

Un angajat care lucrează la compania Bitdefender din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 1 an pe funcția de Automation Engineer, încasează un salariu net lunar de 4.000 de lei.

Salarii angajați Bitdfender – Marketing campaign manager

Un angajat care lucrează la compania Bitdefender din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 7 ani pe funcția de Marketing campaign manager, încasează un salariu net lunar de 7.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI