Ce salarii au casierele care lucrează la Metro România

Ce salarii au casierele care lucrează la Metro România
Salariile lunare ale casierelor Metro România

Metro este o companie multinațională germană. Începând cu 2020 operează în jur de 680 de magazine în 24 de țări din Europa și Asia. Magazinele Metro sunt prezente și la noi în țară. Iată ce salarii au casierele care lucrează la Metro România.

Metro România – salariile lunare ale casierelor

Salariile angajaților pe postul de casier, de la Metro România variază în funcție de vechimea angajaților, dar și de volumul de muncă depus. Iată ce salarii au angajații postul de casier, de la Metro România, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Salarii Metro România – Casier și lucrător comercial

În anul 2018, un angajat de la Metro din România, din Pitești, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 8 ani pe funcția de Casier și lucrător comercial, încasa un salariu net lunar de 1.618 de lei.

Salarii Metro România – Casier

Tot în anul 2018, un angajat de la Metro din România, din Târgoviște, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 5 ani pe funcția de Casier, încasa un salariu net lunar de 1.100 de lei.

Salarii Metro România – Casier

În anul 2014, un angajat de la Metro din România, din Cluj-Napoca, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 6 ani pe funcția de Casier, încasa un salariu net lunar de 860 de lei.

Alte salarii de la Metro România

În anul 2021, un angajat de la Metro din România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 10 ani pe funcția de Agent vânzări, încasa un salariu net lunar de 3.000 de lei. La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 400 de lei pe lună, precum și alte comisioane din vânzări în valoare de 500 de lei anual.

Salarii Metro România – Asistent comercial

În anul 2021, un angajat de la Metro din România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 5 ani pe funcția de Asistent comercial, încasa un salariu net lunar de 3.500 de lei.

Salarii Metro România – Specialist Recrutare

În anul 2021, un angajat de la Metro din România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani pe funcția de Specialist Recrutare, încasa un salariu net lunar de 5.000 de lei. La acesta se mai adăuga și un bonus anual în valoare de 6.000 de lei.

Salarii Metro România – Consilier vânzări senior recepția mărfurilor

În anul 2021, un angajat de la Metro din România, din Baia-Mare, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de Consilier vânzări senior recepția mărfurilor, încasa un salariu net lunar de 2.000 de lei. La acesta se mai adăuga și tichete de masă în valoare de 6.000 de lei pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI