Ce sacrificii face Andreea Antonescu pentru fiica ei. Doar mamele o vor putea înțelege, cu adevărat (exclusiv)

Ce sacrificii face Andreea Antonescu pentru fiica ei. Doar mamele o vor putea înțelege, cu adevărat (exclusiv)
Ce sacrificii face Andreea Antonescu pentru fiica ei.

Fiica Andreei Antonescu și a lui Traian Spak are 10 ani știe toată povestea despărțirii părințilori ei. Artista a povestit că a vorbit cu fiica sa, Sienna, despre acest subiect și că divorțul părinților ei nu a afectat-o.

Ce sacrificii face Andreea Antonescu pentru fiica ei

La finalul anul 2019, Andreea Antonescu anunța că divorțează de tatăl copilului ei, pe motiv de distanță, dat fiind faptul că Traian Spak s-a mutat în America, unde are o afacere, iar artista a decis să locuiască în România, ca să se relanseze profesional.

În acte, cei doi figurează încă ca soț și soție, din anul 2011, de când s-au căsătorit civil, dar între ei nu mai există cale de împăcare. Artista a spus că nu s-a certat niciodată cu fostul partener și că cei doi sunt chiar în relații foarte bune, de dragul fiicei lor de zece ani.

”Cu siguranță nu s-ar fi ajuns aici, dacă eu nu aș fi plecat și aș fi rămas acolo, sau dacă el venea aici. Dar trebuie să fim doi oameni maturi. El e bine acolo, eu aici”, a declarat artista pentru impact.ro.

Andreea a mărturisit că a vorbit cu copila, care știe ce se întâmplă între părinții ei.

”Copilul e fericit, am discutat cu ea, știe despre ce e vorba. Ambii o iubim și nu va simți niciodată lipsa vreunui părinte”, a mai spus aceasta.

De două săptămâni, Andreea a rămas singură în țară, după ce mama și fiica sa au plecat în America, Sienna urmând să petreacă alături de tatăl ei cât timp mai are din această vacanță. De ziua ei de naștere din data de 7 septembrie, e foarte probabil să sărbătorească singură aniversarea, dar și-ar dori să-și serbeze ziua de naștere în America.

”Încă din august mi-am propus să plec și nu am reușit, pentru că de fiecare dată a intervenit câte ceva. E posibil ca de ziua mea să fiu totuși acolo. Îmi doresc să-mi petrec vacanța cu copilul, să mai stau în State”, a adăugat aceasta.

Sienna va mai sta un an la Galați

Cum artista este legată de București cu proiectele muzicale și emisiunile tv, ea a intenționat să-și mute fiica la o școală din București, doar că, în urma discuției cu fiica ei, aceasta a decis că micuța să rămânâ cel puțin încă un an la Galați, acolo unde este elevă.

”Ea își dorește să rămână la Galați, s-a obișnuit cu colegii. Plus că va trece clasa a patra. Așa că mai stăm un an acolo. Asta e, se va sacrifica mami în continuare. O săptămână aici, una la Galați”, a conchis artista.