Andreea Antonescu, show total într-un restaurant. A dansat pe mese FOTO

Andreea Antonescu, show total într-un restaurant. A dansat pe mese FOTO
Andreea Antonescu, show total într-un restaurant.

Concurenții de la ”Splash – Vedete la apă” au făcut noapte albă după încheierea filmărilor, iar asta s-a întâmplat în holul unui hotel din Bacău, unde au fost cazați.

Andreea Antonescu, show total

Acolo, s-a dansat pe mese, s-a băut, astfel că paznicul hotelului a avut de muncă după ”dezlănțuirea” acestora. Astfel că, vineri dimineața, paznicul hotelului dădea cu mătura și a strâns multe sticle de șampanie, de tărie, de vin, de suc, în urma acestora, potrivit cancan.ro.

 ”A început de seară. Au venit mulți, în holul hotelului și nu numai. Știu că se filmează o emisiune în Bacău, unde participă vedetele astea și sunt cazate aici, la hotelul Decebal. I-am remarcat, între ei, pe Nea Mărin (n.r. jurat al concursului) și pe Andreea Antonescu.

Pe ei i-am recunoscut. Erau foarte bine dispuși toți. Dar Andreea a fost cea mai tare. A urcat pe masă și a dansat. Se ține bine, ce să zic, bravo ei! A fost distracție mare, spre dimineață s-a spart”, a povestit un martor al evenimentului, potrivit sursei citate.

Nu știe să înoate

De altfel, la acea petrecere, Andreea Antonescu a făcut mare show: s-a unduit pe masă, cu zâmbetul larg, în aplauzele tuturor. Andreea Antonescu nu știe să înoate, dar, cu toate acestea, ea a răspuns provocării emisiunii. De altfel, s-a mai întâmplat asta și în urmă cu șase ani, la ultima ediție.

„Nici data trecută nu am știut să înot și am avut curajul să sar atunci de la 10 metri. Nici acum nu știu să înot! M-am stricat odată cu trecerea anilor și mă întreb cum am putut să sar eu de două ori, de la 10 metri”, spunea Andreea Antonescu.

Tot vedeta dezvăluia că nu folosește lentilele de contact pe timpul filmărilor „Splash! Vedete la apă”.

”Le-am dat jos! Mi-a fost frică să nu le pierd prin apă! Toată lumea mi-a zis că-mi stă mai bine cu ochii mei negri, decât cu lentilele albastre, dar ele sunt și de vedere. La bazin însă mă avantajează să nu văd foarte bine de la ce înălțime voi sări. Mi-a intrat apă peste tot, dar e bine.

Vreau să încerc chestii noi. Încearcă de fapt oamenii ăștia să mă învețe să înot cu forța. Nu mai sare nimeni după mine în apă să mă salveze. În ultimul moment mai vine câte unul, când dau cu ochii de moarte, și mă scoate la suprafață”, a mai spus artista.