Ce să nu ții niciodată în baia casei tale. Pot dăuna foarte mult

Ce să nu ții niciodată în baia casei tale. Pot dăuna foarte mult
Ce să nu ții niciodată în baia casei tale? Este periculos

Specialiștii în amenajări interioare oferă din ce în ce mai multe sfaturi utile celor care vor să-și schimbe puțin organizarea în camerele din casă. De data aceasta este vorba despre un obicei nesănătos pentru sănătatea noastră și a celor din casă. La ce detalii trebuie să fii atent? Nu trebuie să ții niciodată anumite obiecte în baia casei tale. Despre ce este vorba și de ce este periculos?

Nu trebuie să ții asta în baia casei tale

Baia este una din cele mai intime încăperi din casă de care trebuie să ai în special grijă. Aceasta este locul unde se desfășoară rutina de dimineață și seară pentru fiecare dintre noi și locul unde se află toate obiectele de care ai nevoie pentru igiena personală.

Totul este pus la îndemână, există rafturi multe pline de produse care mai de care mai aparte pentru fiecare zonă a corpului și nu numai. Din acest motiv trebuie să ai grijă la bacterii, la temperatura la care le ții și la riscul în fața căruia te expui poate fără să-ți dai seama. Nu este deloc recomandat să ții în baie obiecte ascuțite sau lucruri electrice.

Toți facem greșeala de a păstra periuța în baie, dar oamenii de știință arată că este un obicei nesănătos, mai ales dacă avem colegi de apartament. Cercetătorii de la Universitatea Quinnipiac au găsit bacterii periculoase pe 60% din periuțe de dinți care au fost ținute în băile comune, indiferent de modul de depozitare al acesteia.

În baie nu trebuie să mai păstrezi nici pilulele contraceptive sau alte medicamente din cauza temperaturii fluctuante din încăpere. De asemenea, același lucru este valabil și pentru aparatele de bărbierit, trusele de machiaj, parfumul sau bijuteriile.

Atenție la aceste detalii

  • Ce nu e bine să ai în locuință?

Tablouri sau fotografii vechi
Animale împăiate
Mătură veche
Sticlă spartă
Hârtiuțe și bonuri nefolositoare în portofel
Ceasuri stricate

  • Cactușii aduc ghinion

Există mulți iubitori de cactuși, mai cu seamă că fac parte din categoria plantelor care sunt ușor de îngrijit și aduc o notă impozantă camerei în care se află. Forma lor aparte atrage ochii, dar ca semnificație nu aduc tcmai o notă pozitivă.

Nu trebuie să ții un cactus în casă, în special în dormitor. Același lucru este valabil și pentru plantele moarte. Dacă ai o plantă uscată, tradiția spune să o lași la aer până își revine sau să o arunci pentru că atrage toată energia pozitivă din casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI