Ce să faci cu găluștele din supă tari ca piatra și fără gust. Secretul care le salvează rapid
Unele gospodine se pre că nu prea au noroc atunci când vine vorba de găluște, și nu de puține ori le-au ieșit tari. Dar, nu mai este cazul să se supere, deoarece am aflat ce să faci cu găluștele din supă tari ca piatra și fără gust, fiind vorba despre secretul care le salvează rapid.
Supa cu găluște, un preparat delicios, pentru toată lumea
Toí am mâncat, cel puțin odată găluște, acest preparat delicios, în toate formele, și mărimile lor, iar mulți români sunt fani ai acestui preparat.
Dacă v-ați dorit întotdeauna să încercați să faceți aceste găluște acasă, trebuie spus că nu este atât de geru, pe cât pare.
Cu toate astea, au fost situații în care anumitor gospodine le-au ieșit tari, și nu mai pufoase. Dar acum nu mai e nevoie de supărare, deoarece am aflat ce să faci cu găluștele din supă tari ca piatra și fără gust, fiind vorba despre secretul care le salvează rapid.
Am aflat ce să faci cu găluștele din supă tari ca piatra și fără gust
Nimeni nu este perfect, ia faptul că din când în când mai dai rateuri în bucătărie, nu înseamnă că este un capăt de țară. Toți greșim, iar vorba aia, din greșeli învățăm!
În cazul găluştelor, dacă chiar vor ieși ceva mai tari, există o soluție care să te ajute să remediezi situația, și astfel aflii ce să faci cu găluștele din supă tari ca piatra și fără gust. Secretul constă în câțiva pași pe care va trebui să-i faci, iar la final vei vedea că nu mai ai ai găluște tari ca piatra.
Un lucru pe care l-ai puta face, ar fi să pui găluștele într-un alt preparat, papricaș, fiind unul din cel mai simplu truc pentru găluște pufoase, lăsându-le la fiert existând șansa să se mai înmoaie. Dar, dacă vrei să nu mai ai găluștele din supă tari ca piatra și fără gust, află care este secretul care le salvează rapid.
Care este secretul care le salvează rapid
Va trebui să ai la îndemână un pahar de apă rece, și cu o lingură stropește găluştele aflate în oala care fierbe, în partea de sus. După ce ai făcut asta cu fiecare gălușcă, pune capacul și lasă la fiert aproximativ 3 minute.
După timpul de fierbere, ridică capacul și fă același lucru, ulteior întorcând găluștele pe partea celalată. Acum repeți procedura și la final, vei descoperi că nu mai ai găluștele din ciorbă tari ca piatra și fără gust.
În rest, Poftă bună!