Ce s-ar fi întâmplat între CRBL și Marian Drăgulescu la Survivor România 2022. Soția lui, Elena, are o ipoteză: „E posibil să fi exagerat”

Ce s-ar fi întâmplat între CRBL și Marian Drăgulescu la Survivor România 2022. Soția lui, Elena, are o ipoteză: „E posibil să fi exagerat”
Ce s-ar fi intamplat intre CRBL si Marian Dragulescu

După ce Marian Drăgulescu a fost trimis în exil de către CRBL, iar Ionuț Popa l-a nominalizat pe Relu Pănescu, soția Faimosului și partenera de viață a Războinicului au vorbit, în emisiunea La Măruță, despre situația dramatică prin care trec concurenții din Republica Dominicană.

Soția lui CRBL, despre cearta artistului cu Marian Drăgulescu

CRBL și Marian Drăgulescu au avut o ceartă de zile mari în camp, la Survivor România 2022, înainte ca marele gimnast să fie trimis pe Insula Exilului de către TJ Miles.

În cadrul ediției La Măruță de luni, 7 martie, Elena Andreianu, soția lui CRBL, i-a mărturisit prezentatorului emisiunii părerea sa despre discuția contradictorie ce a avut loc între fostul câștigător de la Asia Express sezonul 2 și campionul olimpic la gimnastică.

Fostul coregraf de la „Dansez pentru tine” a mărturisit că, deși CRBL ar avea un caracter extrem de puternic, Elena este convinsă că soțul ei ar fi avut un motiv pentru care a avut o reacție vulcanică.

„Sper să aibă noroc Faimoșii diseară (n.r. – la jocul pentru imunitate). Nu stiu dacă CRBL și Marian s-au certat, a fost mai mult o discuție contradictorie. E posibil să fi exagerat (n.r. – CRBL), dar nu știu detaliile.

E CRBL mai recalcitrant, vulcanic, dar nu îi sare țandăra pur și simplu. Nu știu ce a fost acolo și noi nu vedem chiar toate detaliile. Îmi e dor de el. Sunt opt săptămâni de când nu am schimbat un cuvânt.

A slăbit foarte mult. Le este foame și m-am gândit că le revin 12 grame de orez pe zi. Mi s-a facut rău. Scorurile sunt la limită, câștigurile sunt la câteva secunde.”, a declarat Elena, soția lui CRBL, în emisiunea La Măruță de pe PRO TV.

Relu de la Războinici, pentru a doua oară pe Insula Exilului

În tribul Războinicilor, Ionuț Popa l-a exilat pe Relu Pănescu, antreprenorul în vârstă de 50 de ani fiind trimis, pentru a doua oară, pe Insula Exilului. Cerasela, soția Războinicului, a fost surprinsă de faptul că jumătatea sa trece, din nou, prin aceeași experiență dificilă.

„Din păcate, Relu a fost trimis iar în exil. Nu îmi vine să cred nici azi.  Nu îmi dau seama de ce, cum… Sunt convinsă că nu va ceda. Relu e foarte puternic. Ei (n.r – Războinicii) au ajuns la o concluzie.

De la început, Relu a fost subestimat de toți și nimeni nu se aștepta să fie bun. Probabil din cauza asta sunt foarte deranjați. Sunt convinsă că rezistă!”, a spus bruneta la PRO TV.

Joi, 7 martie, Faimoșii și Războinicii se vor lupta într-un nou joc pentru imunitate. Concurenții din tribul albaștrilor au câștigat 5 jocuri consecutive, în ultimele 2 săptămâni. Săptămâna trecută, Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România 2022.