28 mai 2021 | 16:25

Ce s-a întâmplat la repetițiile pentru finala Românii au talent: ‘Lui Smiley i-a stat inima’

Monden
Ce s-a întâmplat la repetițiile pentru finala Românii au talent: 'Lui Smiley i-a stat inima'
Ce s-a întâmplat la repetițiile pentru finala Românii au talent

Diseară, de la ora 20:30, telespectatorii PRO TV vor asista la marea finală a celui mai iubit show de talente, și anume, Românii au Talent, sezonul cu numărul 11.

Ce s-a întâmplat la repetițiile pentru finala Românii au talent

Smiley și Pavel Bartoș, care acum se află la repetiții pentru acest show, au intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au dat câteva detalii în ce privește suprizele care îi vor aștepta pe telespectatori, în această seară, de la ora 20.30.

Cei doi au primit din partea echipei emisiunii La Măruță și o tavă cu prăjituri, însă Smiley a mărturisit că este la dietă. Cu toate acestea a savurat, totuși, o prăjitură.

”Am slabit eu un pic. Eu ma satur doar vazându-l pe Pavel cum mananca. Am trofeul in brate (n.red. trofeul Românii au Talent), am exersat foarte mult tinutul in brate”, a spus Smiley.

Pavel Bartoș a ținut ca pe această cale să le transmită telespectatorilor să voteze pentru premiul de originalitate, întrucât liniile mai sunt deschise până diseară. El a vorbit și despre numerele care vor evolua în această seară, în emisiune, numere demne de o finală unu și unu.

”Votati, pentru premiul de originalitate liniile sunt deschise pana diseara, pentru marele premiu vom da diseara start vot. In aceasta seara va fi o finala de neuitat. Numere unu si unu, eu chiar sunt foarte exaltat de aceasta finala pentru ca de mult nu am mai avut o asemenea finala, ne bucuram ca suntem pe aceasta scena, ca sunt cu Smiley”, a mărturisit Pavel Bartoș.

Smiley a mărturisit că momentan repetițiile pentru show-ul de diseară sunt în plină desfășurare, fiind puse la punct ultimele retușuri.

”Acum trebuie sa dam drumul la repetitii, sunt ultimele retusuri”, a dezvăluit Smiley.

Pavel Bartoș a ținut să mai dezvăluie că participanții din marea finală i-au surprins cu numerele lor și că Smiley a fost uluit de un număr.

”De la 20:30 incepe o finala asa cum nu a mai fost de mult timp. Concurentii ne-au surprins. Lui Smiley i-a stat inima in loc după un numar”, a mai dezvăluit Pavel Bartoș.

Ce concurenți s-au calificat în marea finală

În marea finală din această seară s-au calificat următorii concurenţi:

Remi Martin
Filip Cioc
Art of Robots
Dean Bowman
MagiTot
Ana Maria Mărgean
Daria Batschi-Beleca
Duo Turkeev
GIM
Rareş Trufea
Narcisa Ungureanu (a primit wild-card după a doua semifinală)

Marele premiu pus în joc este în valoare de 120.000 de euro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro