Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Prințul Harry și Meghan Markle: ‘Ai întârziat 30 de minute’

Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Prințul Harry și Meghan Markle: ‘Ai întârziat 30 de minute’
Ce s-a intamplat la prima intalnire dintre Printul Harry si Meghan Markle Ai intarziat 30 de minute

Prima parte a documentarului lansat de Prințul Harry și Meghan Markle pe Netflix a stârnit multe controverse în mediul online, după ce internauții au criticat-o pe ducesa de Sussex de narcisism și ipocrizie. Fosta actriță a povestit ce a mers greșit la prima ei întâlnire cu cel care avea să-i devină soț, câțiva ani mai târziu.

Cum s-au cunoscut Meghan Markle și Prințul Harry

Documentarul Prințului Harry și al soției sale, Meghan Markle, este așteptat să provoace valuri în rândul familiei regale britanice, având în vedere faptul că primele trei episoade au fost deja lansate pe platforma Netflix, pe data de 8 decembrie.

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit detaliile despre prima lor întâlnire și momentul în care s-au văzut pentru prima dată.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au cunoscut în 2016, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștiință, amândoi fiind singuri la acea vreme.

Cuplul a dezvăluit că au vorbit pentru prima dată pe Instagram, după ce Meghan a cerut să-i vadă profilul de pe rețelele sociale.

Reiterându-și afirmația că nu l-a căutat niciodată pe Google înainte de a se întâlni, fosta actriță a specificat:

„Deci asta este chestia. Când oamenii spun: „L-ai căutat pe Google?’ Nu. Dar profilul este tema ta. Este ceva de genul: „Hmm, lasă-mă să văd despre ce scrie pe profilul lor, nu ce spune altcineva despre ei, ci ce spun ei despre ei înșiși.”, a spus Meghan Markle în cadrul documentarului Harry și Meghan, citați de The Independent.

Ducele de Sussex a întârziat 30 de minute la prima întâlnire cu viitoarea lui soție

Cei doi au făcut schimb de numere de telefon și au stabilit să se întâlnească la Londra. Prima întâlnire nu a decurs conform planurilor.

Prințul Harry a întârziat o jumătate de oră, prins fiind în trafic, timp în care Meghan Markle a fost pe punctul de a renunța la șansa unei relații cu mezinul Regelui Charles.

„Ne-am întâlnit la 76 Dean Street. Ai întârziat! Și nu puteam înțelege de ce ar întârzia. Mă întrebam dacă ești unul dintre acei băieți care au atât de mult ego, încât orice fată ar trebui să te aștepte o jumătate de oră.”, a declarat ducesa de Sussex în documentarul de pe Netflix.

Când Prințul Harry și-a făcut apariția, asudând și rușinat de faptul că lăsase o domnișoară să îl aștepte atât de mult timp, actrița americană a fost impresionată de modestia, blândețea și cavalerismul ducelui de Sussex, încât i-a acordat o a doua șansă.

Urmăriți Playtech.ro și pe